Connect with us

Administraţie

OFICIAL. Cristian Mihai Lazăr, noul primar al Șimleului!

Candidatul PNL a câștigat clar alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei, deși candidatul PSD adunase mai multe sufragii la prima secție la care s-au numărat voturi, cea de la Cehei. Liberalul a avut 440 de voturi în plus față de candidatul PSD

Liberalii se pregătesc de sărbătoare. Candidatul PNL – Cristian Mihai Lazăr – este noul primar al orașului Șimleu Silvaniei!

După numărarea voturilor din opt secții, diferența era deja foarte mare în favoarea liberalului. Cristian Lazăr avea peste 500 de voturi față de principalul contracandidat, Romeo Sabou!

După numărarea tuturor voturilor din cele nouă secții de votare, diferența dintre cei doi candidați a scăzut puțin. Totuși, liberalul s-a impus la o diferență de 440 de voturi. Ca urmare, Cristian Mihai Lazăr este noul primar al orașului Șimleu Silvaniei.

Aproape o jumătate dintre alegători au pus ștampila pe candidatul PNL

În cele 9 secții de votare de la Șimleu Silvaniei au trecut pragul 5.831 de alegători, ceea ce înseamnă o prezență la vot de 43,45%.

Dintre cei 5.831 de alegători, 2.885 de alegători au pus ștamplia pe candidatul PNL, ceea că înseamnă că Cristian Lazăr a câștigat alegerile parțiale de la Șimleu Silvaniei cu un procent de 49,48%!

De cealaltă parte, social-democratul Romeo Sabou a primit 2.445 de voturi, ceea ce înseamnă un procent de 41,93%. Deși a avut 440 de voturi mai puțin decât liberalul Cristian Lazăr, candidatul PSD se poate considera mulțumit, având în vedere că PSD-ul nu prea a avut un procentaj atât de bun la Șimleu Silvaniei în ultimii 20 de ani!

Ceilalți doi candidați – Virgil Bob și Călin Tulbure – nu prea au contat…

Numărul total de voturi în cele 9 secții de votare (5.831 de voturi):

PNL: 2.885 de voturi

PSD: 2.445 de voturi

Șimleu Silvaniei a ales bine și de această dată! A ales Viitorul! Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Șimleu Silvaniei este victoria întregii comunități! A unei comunități care a ales viitorul și care privește cu încredere înainte.

Echipele liberale din Șimleu Silvaniei și din filiala Sălaj au fost alături de Cristian Lazăr în această campanie și le mulțumesc pentru implicare!

A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneață, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv și constructiv. Cetățenii au preferat acest stil sincer de a face campanie, sancționând prin vot stilul prăfuit și captiv metehnelor bolșevice de a face politică, practicat și de această dată de PSD.

Le mulțumesc șimleuanilor pentru votul de încredere acordat și pentru că au ales parteneriatul propus de Cristian Lazăr pentru dezvoltare și pentru o administrație performantă.

Șimleul Silvaniei este pe mâini bune și am încredere în echipa liberală de aici, în frunte cu noul Primar liberal Cristian Lazăr, care odată cu preluarea mandatului de primar, devine CEL MAI TÂNĂR PRIMAR DE ORAȘ DIN ROMÂNIA!

Lucian Bode – președinte PNL – filiala Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie