Connect with us

Social

ULTIMA ORĂ. Primele informații oficiale de la alegerile locale de la Șimleu Silvaniei

Prezența la vot a fost de 43,45%, ceea ce înseamnă că aproape 6.000 de șimleuani au trecut duminică pragul celor 9 secții de votare

La ora 21.00, procesul de votare în ce privește alegerea primarului orașului Șimleu Silvaniei s-a terminat. Au fost 13.418 de cetățenii cu drept de vot, adică 13.402 de persoane pe listele normale și 16 de pe listele suplimentare (cetățeni din Uniunea Europeană cu domiciliul în Șimleu Silvaniei).

În cele 9 secții de votare, au trecut pragul 5.831 de alegători, ceea ce înseamnă o prezență la vot de 43,45%.

Să spunem că, la alegerile locale parțiale de duminică a fost folosit Sistemul Informatic de Monitorizare a Prezenței la Vot și de Prevenire a Votului Ilegal.

În acest moment se numără voturile. Cum era și de așteptat, bătălia cea mare se dă între candidații PNL și PSD.

În acest moment nu există date clare în ce privește numărul de voturi pentru cei doi candidați. Din câte se pare, însă, lupta dintre Cristian Lazăr și Romeo Sabou este strânsă!

Surprinzător, în secția de votare din localitatea Ceheiu – unde s-au numărat primele voturi, candidatul PSD a câștigat la pas, având un mare fază de candidatul PNL. Liberalul Cristian Lazăr a început să câștige teren în următoarele secții. Conform unor surse, candidatul PNL are în acest moment cele mai multe voturi, dar mai sunt de numărat voturile din ultimele 3 secții.

Rămâneți alături de voi pentru informații proaspete!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social