Connect with us

Social

VIDEO – Cristian Lazăr, după ieşirea de la vot: “Dacă avem inima caldă și mintea rece ne putem îndrepta spre o administrație transparentă, modernă”

Duminică, zi importantă pentru şimleuani. Zi de alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar al oraşului. În luptă s-au aruncat Romeo Sabou – candidatul PSD, Cristian Lazăr – candidatul PNL, Virgil Bob – candidat USR PLUS şi Călin Tulbure – candidat independent.

La ieșirea de la secția de vot, liberalul Cristian Lazăr era degajat și încrezător în șansele sale, în șansele ca Șimleul să se îndrepte spre o administrație transparentă, modernă, cu noi tehnologii și cu strategii de dezvoltare pe termen mediul și lung.

“Este o zi splendidă pentru Șimleu, pentru viitorul acestui oraș. Pentru mine, votul este una din cele mai frumoase podoabe ale democrației și vă invit să ne bucurăm de această podoabă. Vă îndemn să ieșiți în număr cât mai mare la vot pentru că este un moment fundamental pentru acest oraș, pentru a-l îndrepta spre viitor. Eu cred că dacă avem inima caldă și mintea rece ne putem îndrepta spre o administrație transparentă, modernă, cu noi tehnologii și cu strategii de dezvoltare pe termen mediul și lung. Eu pentru asta am votat, pentru că știu că trebuie să alegem viitorul acestui oraș“.

Cristian Mihai Lazăr – candidat PNL

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social