Connect with us

Social

VIDEO – Romeo Sabou, după ieşirea de la vot: “Am votat pentru creșterea rapidă a standardului de viață”

Duminică, zi importantă pentru şimleuani. Zi de alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar al oraşului. În luptă s-au aruncat Romeo Sabou – candidatul PSD, Cristian Lazăr – candidatul PNL, Virgil Bob – candidat USR PLUS şi Călin Tulbure – candidat independent.

Romeo Sabou, candidatul social-democraţilor pentru funcţia de primar, a mers la secţia de vot dis de dimineaţă, alături de soţia sa, dar şi de câţiva lideri PSD: Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău şi, totodată, preşedintele PSD Sălaj, dar şi deputatul Florian Neaga.

La ieşirea de la secţia de vot, Romeo Sabou era destins şi optimist în ce priveşte rezultatul alegerilor.

“Am votat azi dimineață pentru Șimleu, pentru șimleuani, pentru implicare în transformarea rapidă în bine a orașului, pentru creșterea rapidă a standardului de viață. Suntem mulți care dorim asta și unde-s mulți, puterea crește! Potențialul Șimleului, al șimleuanilor, este mult peste ceea ce vedem acum în oraș. Vom confirma asta în foarte scurt timp. Mergem imediat, cu familia, și la biserică, să ne întărim sufletele. Ne rugăm pentru înțelepciune și putere de muncă, pentru că de mâine avem multe de făcut în Șimleu, pentru noi, șimleuanii”.

Romeo Sabou – candidat PSD

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social