Connect with us

Social

A ajuns în arest, pentru că a condus băut un ATV neînmatriculat

Pentru un tânăr de 23 de ani din municipiul Zalău, aventura unei călătorii cu ATV-ul s-a terminat prost. Zălăuanul a fost reţinut de poliţişti şi închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, mai apoi arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Pe data de 18 iunie, în jurul orei 00:30, polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Zalău, au oprit în trafic, pe strada Porolissum, din municipiul Zalău, un ATV, care nu avea aplicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Polițiștii au stabilit că acesta era condus de un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Zalău.

Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, la fața locului au fost solicitați polițiștii rutieri, care l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verficările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu era înmatriculat.

Tânărul a fost reţinut, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Pe numele acestuia, instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social