Connect with us

Social

Haide acasă, tati! Apelul disperat al unor copii din Derşida – Tatăl lor se află în comă la un spital din Cluj

Tată a trei minori de nici 8 anişori, un bărbat din comuna Bobota a suferit un grav accident de muncă şi a intrat în comă. Deşi a trecut de atunci o săptămână, starea de sănătate a lui Gheorghe Marta Ardelean e una critică, astfel că familia aşteaptă un miracol

Gheorghe Marta Ardelean este un bărbat de 37 de ani din localitatea Derşida (comuna Bobota). Omul are trei copilași minunați cu vârste de 7 ani, 6 ani și un îngeraș de doar 4 luni. O familie frumoasă, pe care el și-a dorit-o și cu care își hrănea sufletul.

Din păcate, bărbatul a suferit săptămâna trecută un accident grav de muncă. În timp ce îşi ajuta nişte apropiaţi, ar fi căzut de la mare înălţime şi a suferit leziuni multiple, intrând în stare comă. Sălăjeanul a fost transportat la o clinică de Cluj-Napoca, acolo unde medicii fac totul ca pacientul să îşi revină.

Rudele spun, însă, că starea de sănătate a lui Gheorghe este la fel de gravă. Şi acum, tatăl celor trei copilaşi se află în comă. Ar fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, însă doctorii nu pot face acest lucru în acest moment, deoarece organismul lui este foarte slăbit. Cu toţii aşteptăm un miracol, pentru ca bărbatul să îşi revină şi să ajungă cu bine acasă la familia sa, care îl iubeşte nespus de mult.

În acest momente grele, familia lui Gheorghe ar avea nevoie de susţinere morală, dar şi financiară. Ca urmare, rudele familiei Ardelean au făcut şi un apel umanitar, pentru ca oamenii cu suflet mare să ajute familia aflată în necaz.

“Cine dorește să susțină familia, vă pun la dispozitie contul în RON: Ardelean Marta Andrea RO83 BTRL RONC RT04 2172 0601. Vineri se împlinește o săptămână de când soțul, verișoarei mele Gheorghe Marta Ardelean a fost implicat într-un accident grav de muncă, accident din care nu a reușit până acum să-și revină, aflându-se încă în comă. Ghiță Ardelean are 37 de ani, este soț și tată a trei copilași minunați care au vârsta de 7 ani, 6 și un îngeraș de doar 4 luni. O familie frumoasă pe care și-a dorit-o și cu care își hrănea sufletul. Acum este în Cluj-Napoca, pe un pat de spital, în comă, iar necazul cel mai mare este că nu dă semne pozitive, doctorii neputând să intervină, corpul lui fiind prea slăbit. Familia îl așteaptă acasă. Se face un apel la toți cei care au posibilitatea să ajute familia, care cu cât poate. Mulțumim”, este mesajul postat de reţelele de socializare de Petruta-Ramona Bauer.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social