Connect with us

DIVIZIA A1

Continuitate pe banca tehnică de la SCM Zalău

Sorin Pop şi Marius Lazăr vor fi pe banca tehnică a vicecampioanei României şi în sezonul viitor. Cei doi antrenori urmează să semneze un nou angajament cu echipa de volei a Zalăului

Ani la rând, Sorin Pop a fost secundul lui Marius Botea la Ştiinţa Explorări Baia Mare. În vara anului trecut, acesta a acceptat provocarea lui Adrian Feher la SCM Zalău – o echipă nouă, dar care a ţintit obiective îndrăzneţe încă din primul sezon. Aşa a şi fost, deoarece formaţia finanţată de Primăria municipiului Zalău a devenit vicecampioana României, încă de după primul an de activitate.

În aceste condiţii, conducerea clubului a dorit ca şi colaborarea să continue, deşi Sorin Pop se afla la final de contract. La fel şi Marius Lazăr, cel care în campionatul trecut a ocupat funcţia de antrenor secund.

Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău – a început discuţiile cu cei doi încă de la finalul sezonului trecut pentru un nou angajament. Se pare că cele două părţi au ajuns deja la un punct comun, astfel că Sorin Pop şi Marius Lazăr urmează să semneze în zilele următoare un nou contract, tot pe un an.

“Treaba a mers bine, astfel că vrem să continuăm în aceeaşi formă pe banca tehnică. Vrem să semnăm cu ei un nou angajament. Probabil că în zilele viitoare ei vor semna un contract pe o perioadă de un an. Vrem continuitate”, a menţionat Adi Feher.

Vă reamintim că Sorin Pop (54 de ani) a mai colaborat cu echipa de la poalele Meseşului, dar ca şi jucător, când evolua în tricoul formaţiei Elcond.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1