Connect with us

Politică

Avem un milion de motive să mergem duminică la vot, pentru Şimleu

Şimleuani, suntem la câteva zile distanţă de a ne recâştiga oraşul din mâinile unei administraţii care ignoră nevoile de bază ale locuitorilor. Informaţiile din ultimele zile arată clar că vom câştiga alegerile de duminică, 27 iunie. Vă rog să veniţi să votaţi, să îi copleşim pe cei care merg la vot cu singurul scop de a-şi apăra interesele personale.

Veniţi la vot duminică să deschidem porţile oraşului pentru investiţii, pentru locuri de muncă, să construim repede o piaţă a muncii concurenţială, în care firmele vor trebui să crească nivelul salariilor.

Veniţi la vot să începem modernizarea în toate zonele oraşului. Sunt bani europeni şi doar trebuie ca o administraţie pusă pe muncă, eficientă, să întocmească proiecte pentru Şimleu. Vrem modernizări de amploare ale străzilor, clădirilor, spaţiilor verzi, ale locurilor de joacă şi de agrement.

Veniţi la vot să ducem utilităţile în tot oraşul – o lipsă gravă incompatibilă cu vremurile moderne.

Veniţi la vot să dăm valoare clădirilor şi obiectivelor istorice, să redăm Şimleului aerul de oraş select, cu rădăcini solide şi modernizat la nivelul oraşelor europene vechi.

Veniţi la vot, să nu ne lăsăm privaţi de dreptul nostru de a ne impune dorinţa pentru un Şimleu dezvoltat.

Comandat de: PSD Sălaj          

Cod unic de Identificare: 51210011              

Executat de: Direct Target SRL

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică