Connect with us

FOTBAL

Ciprian Pavel discută un transfer spectaculos la SCM Zalău!

Cel mai important fotbalist din ultimii 5 ani în Liga a IV-a Sălaj ar putea prinde ultimul tren către fotbalul adevărat. Golgheter de mai multe ori în Liga a V-a şi în Liga a IV-a, Ciprian Pavel a fost esenţial şi în partidele de baraj de acum doi ani, în urma căreia SCM Zalău a ajuns în al treilea eşalon

Are talent cu carul, are execuţii formidabile, are tot timpul poftă de gol, dar nu a avut niciodată posibilitatea de a evolua în eşaloanele superioare. Din diferite motive.

În Liga a IV-a, Ciprian Pavel a făcut ravagii ani la rând, fie că a îmbrăcat tricoul formaţiei Unirea Mirşid sau Rapid Jibou. La 18 ani, a ajuns la Unirea Mirşid, după ce şi-a făcut junioratul la FC Zalău. A fost golgheterul Ligii a V-a şi a dus Mirşidul în Liga a IV-a.

136 de goluri marcate în Liga a IV-a, în doar trei ani!

Şi în al patrulea eşalon, zălăuanul Ciprian Pavel a strălucit, astfel că – în sezonul 2016 – 2017 – a fost cel mai bun marcator al campionatului, reuşind nu mai puţin de 52 de goluri! În acel sezon, jucătorul Unirii a reuşit să înscrie 12 goluri într-un meci, cel cu Gloria Bobota!

Şi în sezonul 2018 – 2019, Pavel a deţinut supremaţia în topul golgheterilor şi a devenit cel mai bun marcator din campionat, cu 36 de goluri. În doar trei ani, “bombardierul” Unirii Mirşid a marcat nu mai puţin de 136 de goluri!

Decisiv în meciurile de baraj, în urma cărora SCM Zalău a ajuns în Liga a III-a

Fotbalistul a fost însă decisiv în partidele de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, când atacantul Unirii Mirşid a reuşit câte două “duble” în cele două partide de baraj cu campioana judeţului Maramureş, Unirea Ulmeni. Prin reuşitele sale, campioana Sălajului a promovat în al treilea eşalon.

Locul în Liga a III-a a fost cedat noii echipe a Zalăului. Din cauza unor neînţelegeri, talentatul fotbalist nu a mai ajus la SCM Zalău, unde era aşteptat de toată lumea.

Proaspăt campion cu Rapid Jibou

Ciprian Pavel a ajuns la Rapid Jibou, cu care în acest an a devenit campion al Sălajului. La meciurile de baraj cu Luceafărul Oradea, atacantul a fost din nou la înălţime, marcând atât în meciul tur de la Jibou, cât şi în deplasarea din Bihor.

A fost ofertat şi de Sportul Şimleu

În iarnă, fotbalistul a fost ofertat de Sportul Şimleu, dar acesta nu era pregătit în acel moment să facă pasul spre Liga a III-a. În această vară, însă, Ciprian Pavel ar putea ajunge în al treilea eşalon, la SCM Zalău.

Ultimul tren spre fotbalul mare

Între cele două părţi au avut loc primele discuţii, care în zilele următoare s-ar putea şi concretiza. Ar fi o normalitate, după nedreptatea care i s-a făcut jucătorului în momentul în care SCM Zalău s-a trezit în Liga a III-a, pe munca jucătorilor, antrenorilor şi conducerii de la Unirea Mirşid. Ar fi, probabil, ultimul tren pentru Ciprian Pavel spre fotbalul adevărat.

Vom reveni cu amănunte!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL