Connect with us

ARTE MARTIALE

VIDEO. Demonstraţie de kata în ploaie – “De neoprit. Nu ne sperie pe noi câțiva picuri de apă”

Cristian Bolduţ, alături de alţi karateka din ţară, au susţinut o spectaculoasă demonstraţie de kata în faţa a zeci de copii, chiar dacă afară turna cu găleata. “Am vrut să le arătăm copiiilor ce înseamnă karate kyokushin, să înţeleagă un pic din fenomen”, spune maestrul de la CS Vidalis Zalău

La finele săptămânii trecute, CS Rokan Sibiu a organizat un stagiu de pregătire la karate kyokushin, destinat copiilor. Stagiul a avut loc la Mediaş şi au fost prezenţi peste 70 de copii de la mai multe cluburi din ţară.

A fost un stagiu de pregătire generală, la care au fost prezenţi şi zece copii legitimaţi încă  la CS Vidalis Zalău. Spunem încă, deoarece Cristian Bolduţ îşi înfiinţează propriul club, Cristian Dojo Zalău, fiind în prezent în curs de afiliere la Federaţie.

În cadrul stagiului de pregătire de la Mediaş a avut loc şi un moment mai deosebit. Astfel, în timpul unei demonstraţii de kata, sălăjeanul Cristian Bolduţ, alături de alţi karateka din ţară, a făcut afară o demonstraţie de kata, deşi afară ploua.

“Ne-a prins o ploaie abundentă şi am zis să le arătăm copiilor ce înseamnă karate kyokushin, să înţeleagă un pic din fenomen, pentru că nu ne sperie câţiva picuri de ploaie. Am făcut ceva kata în ploaie, iar copiii erau pe terasă la hotel şi erau impresionaţi de ce se întâmplă”, ne-a declarat Cristian Bolduţ.

Karateka sălăjean, legitimat în prezent chiar la CS Rokan Sibiu, spune că a mai făcut asta şi în trecut, pentru că face parte din ceea ce înseamnă karate kyokushin.

“Noi făceam asta şi în trecut, când eram cu maeştrii internaţionali, dacă ne prindea ploaia, rămâneam 200 de oameni în ploaie şi se termina antrenamentul când se termina. Acum fiind stagiul de copii, nu am dorit să-i expunem. Dar, a fost o imagine bună pentru ei asupra a ceea ce înseamnă spiritul acesta”, ne-a mai spus Cristi Bolduţ.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE