Connect with us

Social

S-a terminat Evaluarea Națională la matematică. În Sălaj, 155 de candidați nu s-au prezentat la examen!?

Astăzi, 24 iunie 2021, s-a desfășurat  probă scrisă la Matematică, din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, sesiunea 2021.

În județul Sălaj, din totalul de 1617 candidați înscriși, au fost prezenți 1462. Nu s-au prezentat la examen 155 candidați (90,41%).

Nu s-au înregistrat tentative de fraudă sau alte incidente, examenul desfășurându-se în condiții normale.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba scrisă la Matematică au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Ultima probă (proba scrisă la Limba și literatura maternă) va fi susținută, vineri, 25 iunie 2021, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate, marți, 29 iunie 2021, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se va face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate, sâmbătă, 4 iulie 2021.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social