Connect with us

FOTBAL

Cupa României va debuta weekend-ul viitor. Echipele au termen până luni să se înscrie

Conducerea AJF Sălaj intenţionează să dea startul în faza judeţeană a Cupei României la finalul săptămânii viitoare. Echipele se mai pot înscrie până la începutul săptămânii viitoare. Până în prezent s-au înscris Rapid Jibou şi Venus Giurtelec, iar în proporţie de 99 % va participa şi Terra Kid Zalău. AJF mai aşteaptă un răspuns de la alte cinci echipe


După minicampionatul din Liga a IV-a, AJF Sălaj se pregăteşte pentru startul fazei judeţene din Cupa României, competiţie a cărei câştigătoare trebuie transmisă la FRF până la data de 20 iulie.

Deşi au fost foarte multe echipe interesate să participe, până în prezent doar două echipe s-au înscris oficial, Rapid Jibou şi Venus Giurtelec, două echipe înscrise la scurt timp după ce s-a dat startul. Rând pe rând s-au interesat mai multe formaţii din Liga a V-a sau Liga a IV-a, dar nimic concret, ulterior acestea bătând în retragere.

Conducerea AJF Sălaj a prelungit termenul de înscriere în competiţie până la începutul săptămânii viitoare, luni, fiind ultima zi în care echipele pot depune cererea de participare. Pe lângă Rapid Jibou şi Venus Giurtelec, în proporţie de 99 % la sută va participa şi CS Terra Kid Zalău.

Clubul condus de Remus Cliţan va avea un lot format din foşti fotbalişti din judeţ, cum ar fi Grigore Păşcuţă, Florin Morar sau Dorel Cliţan. Clubul condus de Remus Cliţan ar putea juca meciurile din Cupa României fie la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, fie la Baza Sportivă din Treznea.

“Eu sunt dispus la dialog şi aştept întâlnirea cu conducerea AJF Sălaj. Ne înscriem în Cupa României din dorinţa de mişcare, pentru că noi am promovat sportul. Ne dorim să le demonstrăm celor tineri că încă putem face mişcare şi la vârsta a doua spre a treia”, ne-a declarat şi Remus Cliţan.

Se pare că şi Dumbrava Ciocmani va participa, fiind de îndeplinit câteva formalităţi. În ceea ce priveşte Treznea, există interes de participare şi acolo, însă, până acum, niciun răspuns concret.

AJF Sălaj mai aşteaptă răspuns şi de la Unirea Cristolţ, Recolta Agrij şi Voinţa Horoatu Crasnei. Celelalte echipe care s-au interesat de participarea în faza judeţeană a Cupei României s-au retras.

Astfel, conducerea AJF Sălaj aşteaptă răspuns până luni, atunci când va fi programată şi şedinţa cu delegaţii echipelor pentru informarea şi stabilirea exactă a termenilor şi condiţiilor care trebuie îndeplinite pentru participarea în această competiţie.

“Aşteptăm echipele să se înscrie până luni, când este termenul limită. Intenţionăm ca în weekend-ul viitor să îi dăm drumul. Se va juca conform regulamentului din Cupa României, pe criteriu geografic”.

Leontin Moga – secretar AJF Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL