Connect with us

TENIS

FOTO – VIDEO. Cum s-a simţit Ilie Năstase la Zalău şi ce a spus despre baza Transilvania Tenis Club

Legendarul tenismen a fost prezent la Zalău, pentru a fi alături de prof. Ştefan Andrei Welther, în ziua în care administratorul SC Welthaus SRL şi-a serbat ziua de naştere. Totul a fost o surpriză pentru omul de afaceri sălăjean, pusă la punct de soţia şi fiica acestuia, alături de antrenorii Constantin Carp şi Cristian Miholca


Ilie Năstase a fost invitat de onoare, astfel că o asemenea legendă a sportului nu putea fi cinstită altfel, decât cu tradiţionala “pălincă” de Zalău.

“Mă simt bine la Zalău, am băut şi pălincă şi am jucat şi tenis. Nu am mai jucat demult, dar îmi face plăcere de fiecare dată”, a spus Ilie Năstase, pentru Sportul Sălăjean.

Legendarul tenismen a schimbat câteva mingi şi cu copiii de la baza Transilvania Tenis Club, lucru care de asemenea i-a făcut mare plăcere.

“A fost frumos să joc cu copiii. Mi-am adus şi eu aminte de când eram copil”, spune fostul număr unu mondial, care în cariera sa de tenismen a câştigat peste 80 de titluri, inclusiv de Grand Slam.

Ilie Năstase a rămas impresionat şi de cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj şi chiar a remarcat, mai în glumă mai în serios că baza s-ar putea extinde şi mai mult.

“Este o bază superbă aici şi ar fi frumos să se organizeze şi turnee. Acum că şi clubul este afiliat, copiii pot veni aici să joace la turnee şi să nu mai fie nevoiţi să evolueze în străinătate. Locul este superb, chiar lângă pădure şi chiar am văzut că mai este loc pentru încă două terenuri”, ne-a declarat Ilie Năstase.

Ştefan Andrei Welther anunţă că acele terenuri vor fi construite, precum şi un hotel şi un lac în apropiere.

În concluzie putem afirma că a fost o zi memorabilă pentru practicanţii şi iubitorii sportului alb şi nu numai.

“Nici într-un caz nu mă aşteptam la aşa ceva. A fost o surpriză deosebită. Ilie Năstase este un unicat pentru România şi va rămâne pentru mulţi ani, pentru că nu se vede la orizont să apară oameni ca şi el. În perioada cea mai grea pentru România, el ne-a dus numele mai departe şi a aflat lumea bună despre noi. Este ca o relicvă vie în domeniul lui. Ne-am simţit bine împreună, am povestit multe. Este un om foarte inteligent, foarte la locul lui şi cu mult bun simţ”, ne-a declarat Ştefan Andrei Welther, cel care s-a bucurat nespus că şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de legenda Ilie Năstase.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS