Connect with us

HANDBAL

Pleacă și ultima sălăjeancă de la HC Zalău. Adina Sabău rămâne însă în Liga Națională

“Portăriţa” îşi doreşte să evolueze mai mult, iar în acest sens handbalista şi-a manifestat dorinţa de a pleca la o altă formaţie, unde să poată bifa mai multe jocuri

Adina Sabău este singura sălăjeancă din lotul celor de la HC Zalău, şi alături de Alina Czeczi, singurule handbaliste din judeţul nostru care evoluează în Liga Florilor.

Czeczi a fost om de bază la HC Dunărea Brăila şi a ajuns chiar la echipa Naţională, înainte să se transfere în această vară la Gloria Buzău.

De cealaltă parte, Adina Sabău nu a evoluat prea mult la Zalău, fiind al treilea portar al echipei, după Raluca Kelemen şi Paula Teodorescu.

În ultimii ani, “portăriţa” din Zalău a avut apariţii sporadice între buturile echipei sălăjene, fapt ce a făcut să-şi dorească un transfer în altă parte, la o echipă unde ar putea evolua mai mult.

În acest sens, Adina Sabău a purtat o discuţie cu antrenorul Gheorghe Tadici, manifestându-şi dorinţa de a părăsi HC Zalău. Antrenorul şi managerul grupării sălăjene spune că nu se va împotrivi, astfel că este tot mai aproape o despărţire între cele două părţi.

“Adina Sabău mi-a spus că vrea să plece la Ştiinţa Bucureşti. Dacă asta este dorinţa ei, eu nu mă voi opune şi i-am zis că este liberă să plece”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

La Ştiinţa Bucureşti, echipă nou promovată în Liga Florilor, a ajuns în această vară o altă fostă handbalistă de la HC Zalău. Este vorba despre Amalia Coman.

În această vară, HC Zalău s-a mai despărţit de Alexandra Severin şi Irina Ivan. În funcţie de ce transferuri vor mai fi efectuate, se vor mai înregistra şi plecări, după cum ne-a informat Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL