Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Marc Patric Mitraşca – o voce de calibru mondial. Zălăuanul a ajuns în finala de la show-ul Next Star!

Puştiul în vârstă de 13 ani a făcut senzaţie la concursul internaţional “Golden Voices”, acolo unde va reprezenta România în marea finală. Totodată, zălăuanul este şi în finala celebrului show Next Star de la Antena 1


Într-o lume în care copiii sunt tot mai atraşi de tehnologie, telefoane şi dispozitive IT, mai există şi excepţii a căror pasiuni sunt altele, sau şi altele.

Astăzi vă prezentăm povestea lui Marc Patric Mitraşca, un puşti în vârstă de 13 ani care a absolvit cu media 10 clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău şi care este un mic artist deja.

Este pasionat de muzică, de sport, dar îi place şi domeniul IT, iar în viitor şi-ar dori să profeseze în acest domeniu.

A practicat tenisul de câmp timp de mai mulţi ani la CSM Zalău, este pasionat şi de baschet, dar marea lui dragoste este muzica.

La vârsta de 4 ani, în cadrul unei serbări, Marc a urcat pentru prima dată pe o scenă şi a fost un fel de “dragoste la prima vedere”. Au urmat zeci de concursuri naţionale şi internaţionale, finalizate cu diplome şi menţiuni.

Învăţătoarea sa, Laura Ardelean, este cea care l-a îndrumat pe acest drum, iar părinţii l-au încurajat şi susţinut cu tot ceea ce au putut pentru ca Marc să urmeze această cale.

S-a pregătit sub comanda profesorului Ioan Mureşan de la Palatul Copiilor Zalău, după care a făcut canto timp de 3 ani cu Rodica Pop Seling.

În paralel, Marc Mitraşca făcea naveta şi la Cluj-Napoca, unde făcea canto cu profesoara Stan Rada, în cadrul Școlii Armonia Music.

Zălăuanul reprezintă România la concursul “Golden Voices”

Puştiul în vârstă de 13 ani a participat şi a câştigat faza naţională a concursului internaţional de muzică “Golden Voices”, prezentat de Adrian Despot, iar din juriu au făcut parte nume cunoscute precum Adrian Enache sau Connect-R.

A interpretat plin de emoţie piesa lui Aurelian Andreescu – Tu eşti primăvara mea, calificându-se în finala internaţională, urmând să reprezinte România.

Finala se va desfăşura la data de 26 iunie, în mediul virtual, pe canalul de youtube, IFLC România. Zălăuanul are nevoie de tot sprijinul sălăjenilor care îl pot vota la data de 26 iunie.

Marc Patric Mitraşcă a impresionat juriul Next Star

Puştiul în vârstă de 13 ani participă şi în acest sezon al celebrului show de la Antena 1. Intrat timid pe marea scenă, Dorian Popa – aflat în juriul Next Star, alături de Ştefan Bănică Jr. şi Loredana Groza – a încercat să-l facă pe sălăjean să scape de emoţii şi chiar a precizat că nu se aştepta la o asemenea prestaţie.

Marc Patric Mitraşca a interpretat, din nou cu emoţie, piesa “It’s my time”, iar juraţii au avut pielea de găină, iar la finalul prestaţiei zălăuanului, cei trei juraţii s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat şi l-au felicitat pentru prestaţia deosebită. Mai mult, producătorii celebrei emisiunii au spus că vocea sa este de calibru mondial.

Sălăjeanul s-a calificat în finala Next Star, finală ce va avea loc la mijlocul lunii iulie.

Am făcut tenis aproximativ 6 ani cu domnul Carp Constantin. Muzica şi tenisul sunt pasiunile mele, în urmă cu 3 ani am decis să mă axez mai mult pe muzică, iar tenisul a rămas pe locul secund. În ultimul an, din cauza pandemiei si proiectelor muzicale nu am mers deloc la tenis, dar din această vară îmi doresc să reiau antrenamentele. M- am bucurat foarte mult, când domnul Carp m-a invitat la evenimentul de luni și am reușit să schimb pase și să cânt în fața domnului Ilie Năstase, care este idolul meu în tenis”.

Marc Patric Mitraşca

Sursa video: Next Star

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj