Connect with us

Actualitate

Se poate și așa… Un clujean a ales să se trateze la Spitalul din Zalău

Da, din Cluj în Zalău deoarece Omul sfințește locul. În cazul meu domnul dr. Juravle Bogdan Ioan“, spune pacientul


Da, se poate şi în sens invers. Deşi sălăjenii sunt tentaţi să se trateze la Cluj-Napoca, iată că sunt şi pacienţi din judeţul vecin care aleg să vină la cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj pentru a se trata.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a făcut public un caz al unui pacient din Cluj-Napoca care a venit la Zalău pentru a fi tratat de dr. Juravle Bogdan Ioan.

Totul a decurs bine, iar clujeanul a fost foarte mulţumit.

“Din Cluj în Zalău. Majoritatea (cunoștințe, bolnavi, personal medical,) cu care am vorbit s-au mirat, cum de unul din Cluj (cu istorie medicală grea) merge la medic în Zalău. Da, din Cluj în Zalău deoarece Omul sfințește locul. În cazul meu domnul dr. Juravle Bogdan Ioan.

Mi-a fost recomandat fiind un bun profesionist, un om integru, care își tratează pacienții fără să facă diferență între ei. Pentru el, pacientul este o persoana care are nevoie de intervenție medicală și nu ca și o sursă de venit în plus.

Totodată mi s-a spus, ca spitalul este curat, ordonat, cu personal medical prietenos, profesionst care tratează pacienții cu respect. Am fost și da, m-am convins.

Toate lucrurile auzite sunt adevărate. Pe această cale ii mulțumesc domnului Dr. Juravle Bogdan Ioan pentru profesionalismul arătat, de devotamentul față de pacient, mulțumesc echipei medicale care au stat lângă mine (personalul de la blocul operator, personalul de la terapia intensivă, personalul de la urologie).

M-am simțit în siguranță și chiar dacă nu am dat un leu, tot am fost tratat regește. Mă bucur că am făcut acest pas și că am optat pentru Zalău. Nu voi regreta această alegere. Mulțumiri de la pacientul P. Norbert.

Norbert iti MULTUMIM ca ai avut incredere in Spitalul Județean de Urgență Zalău si iti dorim multa sănătate!”, se arată într-o postare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate