Connect with us

Sporturi

Ilie Năstase, invitat special la un eveniment exclusivist la Transilvania Tenis Club

Fostul număr unu mondial a fost prezent luni la Zalău, pentru a fi alături de prof. Ştefan Andrei Welther, administratorul SC Welthaus SRL, dar şi proprietarul celei mai moderne baze de tenis din judeţ, cel care în prima zi a săptămânii şi-a serbat ziua de naştere. “Nici într-un caz nu mă aşteptam la aşa ceva”, spune omul de afaceri

Ilie Năstase, cel mai bun tenismen din lume în anii ‘70, numărul 1 mondial în 1972 şi 1973, o adevărată legendă a tenisului românesc şi mondial a fost prezent la Zalău, pentru a fi alături de prof. Ştefan Andrei Welther – administratorul SC Welthaus SRL şi al Bazei Sportive Transilvania Tenis Club, cel care în cursul zilei de luni şi-a serbat ziua de naştere.

Totul a fost, însă, o surpriză pusă la punct de către fiica şi soţia omului de afaceri, alături de antrenorii Constantin Carp şi Cristian Miholca care l-au invitat pe Ilie Năstase la Zalău, iar legendarul tenismen a dat curs invitaţiei. A fost o surpriză pentru toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta să apară Ilie la baza sportivă unde avea loc evenimentul.

Ştefan Andrei Welther:Ilie Năstase are o mână extraordinară la vârsta lui. Nu a uitat tenisul şi cred că nu o să-l uite niciodată

Prezent la baza sportivă Transilvania Tenis Club, Ilie Năstase nu a putut sta departe de terenul de joc şi a făcut echipă cu sărbătoritul zilei pentru un meci de dublu împotriva echipei formate din Adrian Feher şi Alex Welther, fiul omului de afaceri. A fost un meci frumos, care s-a încheiat cu victoria echipei formată de Ilie Năstase şi Ştefan Andrei Welther.

Ioana Sânziana Lung sau Ana Carp, faţă în faţă la fileu cu celebrul Ilie Năstase

La bază se aflau şi mai mulţi copii care se pregătesc la Transilvania Tenis Club, cel mai nou club de tenis din judeţ. A fost o surpriză mare şi pentru aceştia, care probabil au auzit de la părinţi pe cine au în faţă.

Ilie Năstase a avut câteva schimburi de mingi şi cu aceştia, dar şi cu Ioana Sânziana Lung sau Ana Carp, două dintre cele mai promiţătoare tinere jucătoare din Sălaj.

“Mi-a făcut o plăcere deosebită să fac echipă la dublu cu domnul Ilie Năstase. Are o mână extraordinară la vârsta lui, poziţionare bună la minge şi tot ce trebuie să aibă un jucător. Nu a uitat tenisul şi cred că nu o să-l uite niciodată”, ne-a spus Ştefan Andrei Welther – sărbătoritul zilei de luni.

Vezi ce a spus Ilie Năstase despre Sălaj, despre venirea sa la baza sportivă Transilvania Tenis Club, vezi ce invitat de marcă vrea să aducă Ştefan Andrei Welther la Zalău şi mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 iunie.

Vom reveni pe site cu video şi cu o galerie foto de la exclusivistul eveniment de la Zalău, în zilele următoare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi