Connect with us

Social

Un sălăjean vrea să cucerească Masivul Mont Blanc pentru o cauză nobilă

Sub egida sloganului “AVENTURA FAPTELOR BUNE pentru un îngeraș”, un sălăjean porneşte o expediţie spre cel mai înalt munte din Alpi și Europa de Vest (4.808 m). Efortul său e făcut pentru a ajuta un copil de doar un anişor şi două luni diagnosticat recent cu tumoare pe creier

În zilele trecute, prezentam cazul lui Luca Andrei, un copilaş din Zalău, care la doar un an şi o lună i-au fost descoperite două tumori pe creier. Din păcate, boala este foarte agresivă, deşi îngeraşul a fost deja operat de medicii din Cluj-Napoca.

Pentru a mai avea şansă la viaţă, Luca Andrei are nevoie de un tratament costisitor la o clinică din străinătate. Oamenii cu suflet mare sunt rugaţi să-l ajute pe micuţul din Zalău. Andrei Nerţan – un sălăjean mare pasionat de sport şi mişcare – a demarat o acţiune inedită. E vorba de un apel umanitar prin care oamenii să se unească pentru ca visul să devină realitate.

Din surse proprii, Andrei Nerţan porneşte spre Mont Blanc (4.808 m) – cel mai înalt munte din Alpi și Europa de Vest – şi speră ca efortul său financiar, material şi fizic să fie dublat de cei care vor să salveze un mic înger: Luca Andrei.

Mont Blanc- Iunie 2021 – AVENTURA FAPTELOR BUNE pentru un îngeraș
#LUCAANDREI
Va rog din suflet sa citiți!!
Marea majoritate a prietenilor mei apropiați sau doar virtuali știu deja după multele postări ca pe data de 25 Iunie voi porni spre Torino pentru a urca pe Mont Blanc, mai exact la altitudinea de 4.810m. Nu este vreo mare realizare pentru mulți dintre cei care citiți, însă pentru mine este, și este un început. Eu nu sunt un sportiv în adevăratul sens al cuvântului însă îmi place natura și mișcarea, mountain bike-ul, alergarea sau drumeția montană iar atunci când îmi doresc ceva, muncesc pentru visul meu și fac tot ceea consider necesar pentru a-l atinge!
Nici de această dată nu a fost diferit, am muncit mult timp, cu precădere în ultimele câteva luni și am făcut multe sacrificii.
Ceea ce îmi doresc și este important să menționez este ca toate costurile ocazionate de această experiență pe masivul Mont Blanc mi le-am asigurat din surse proprii, fără nici un fel de ajutor, altul decât moral! Aici nu vă cer ajutorul pentru visul meu, vă cer să ne unim pentru a ajuta alte vise să devină realitate!
Deoarece pentru mine este un eveniment așteptat de mult timp și pentru ca sunt fericit că pot sa fac astfel de lucruri, îmi doresc enorm să leg această experiență, acest efort fizic al meu cu un efort comun al nostru, al tuturor, o fapta bună pentru a salva un mic înger, Luca Andrei, pentru a-i da o șansă la viața, pentru ca într-o zi și el să-și poată urma visul așa cum o fac eu azi, oricare ar fi acel vis!

Andrei Nerţan

Mai jos este povestea lui #LucaAndrei.

Va rog pe toți cei care citiți acest post și puteți ajuta sa o faceți fără ezitare. Puținul nostru poate însemna enorm pentru Luca Andrei.
Pentru persoane fizice orice donație se poate face direct în contul asociației “Împreună-i vom face fericiți”, cu mențiunea “Luca Andrei” iar pentru donații de la persoane juridice punem la dispoziție prin aceeași asociaţie, contract de sponsorizare.

Vă mulţumesc din suflet, în numele lui Luca Andrei! ❤️❤️❤️
Mă înclin!!
Adrian Nerţan#LucaAndrei
#stopcancer
#fightingforlife

“Pentru cei care nu mă cunosc eu sunt Luca Andrei. Am 1 an şi aproape 2 luni. Am venit pe lume la 34 de săptămani pentru că am fost tare curios să văd ce e în afara burticii. Sunt un copil tare vesel şi fericit deşi viaţa a fost puţin nedreaptă cu mine.
La un an şi 1 lună, după multe vizite la medici si analize s-a descoperit că am 2 tumori pe creier. Am fost operat şi s-au extirpat, dar vestea că tumoarea este rabdoidă atipică foarte agresivă şi rară a venit ca un bumerang peste cei dragi.
Fiind o tumoare agresivă timpul este foarte important.
Ca să mă fac bine trebuie sa plec în străinătate pentru radioterapie cu protoni.
Acum 2 zile am făcut prima şedinţă de chimioterapie pentru că deja a început să crească înapoi tumoarea.
Facem apel la persoanele care au cunoştinte medicale specializate în domeniu sau care au avut de a face cu acest tip de cancer, pentru a ne ajuta cu orice informaţie care să vină în sprijinul nostru.
Orice ajutor e binevenit!
Vă mulţumesc din suflet!
Al vostru pişcoţel 🤗

“Asociația” Împreuna-i vom face fericiţi”
Cont BRD: R039BRDE320SV24916073200
COD SWIFT BRDEROBU

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social