Connect with us

Social

Băuți bine, trei șoferi din Sălaj au fost trași pe dreapta de Poliție

În urma testării cu aparatul etilotest, la cei trei conducători auto a rezultat o valoare de peste 1,1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit dosare penale

Și la finalul săptămânii trecute, polițiștii sălăjenii au întâmpinat probleme cu conducători auto, care au uitat că înainte de a urca la volan băuseră. Vineri seara, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, oamenii legii au depistat în trafic un zălăuan de 46 de ani, din Zalău, care emana halenă alcoolică. În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat!?

Mai apoi, sâmbătă noaptea, în jurul orei 00.30, pe raza localității Pericei, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat un șofer de 39 de ani, care avea o concentraţie alcoolică de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Tot sâmbătă seara (ora 23:30,), de data aceasta pe Drumul Județean 108G, prin localitatea Cizer, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sălaj au depistat în trafic un zălăuan în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism deși consumase băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub supravegherea unităților de parchet competente.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social