Connect with us

FOTBAL

Interes crescut pentru faza judeţeană a Cupei României

Deşi oficial s-au înscris doar două echipe, Rapid Jibou şi Venus Giurtelec, peste zece echipe s-au interesat despre condiţiile şi modul de participare. AJF Sălaj le aşteaptă să se înscrie în această săptămână pentru a putea da startul competiţiei

AJF Sălaj a anunţat că va organiza faza judeţeană a Cupei României, competiţie ce trebuie să-şi desemneze câştigătoarea până cel târziu la data de 20 iulie. Astfel, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a făcut deja demersurile necesare şi a dat start înscrierilor.

A fost un interes crescut pentru această competiţie, iar Rapid Jibou şi Venus Giurtelec au fost primele echipe înscrise.

S-au interesat despre procedurile şi modul în care ar putea participa şi AS Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, CS Hida, Agronova Dragu şi AS Creaca Jac, urmând ca aceste echipe să dea un răspuns final.

În ultimele zile au apărut şi alte echipe noi care sunt interesate să participe la această competiţie. Este vorba despre Recolta Agrij, Unirea Cristolţ, Inter Cizer, dar şi o echipă din Treznea.

“Aşteptăm echipele să se înscrie”

Conducerea AJF Sălaj invită echipele să se înscrie în competiţie, pentru a putea da startul. Până la data de 20 iulie trebuie transmisă câştigătoarea, având în vedere că în 28 iulie va debuta faza naţională, cu primul tur.

În această fază, vor evolua câştigătoarele fazelor judeţene, cât şi cele mai slab clasate echipe din Liga a III-a.

Despre toate detaliile, AJF Sălaj stă la dispoziţia echipelor pentru toate lămurile de care au nevoie.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 iunie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL