Connect with us

FOTBAL

INTERVIU – Obiective mai îndrăzneţe la Şimleu Silvaniei. Ioan Gurzău: “Vrem un sezon mai bun. Aş vrea ca suporterii să nu mai stea pe la garduri şi pe garaje şi să ne bucurăm împreună pe stadion de victoriile echipei!”

La finalul lunii mai, a intrat în vacanţă şi Sportul Şimleu. E vorba despre jucători, deoarece conducerea şi staff-ul administrativ lucrează de zor şi acum. În momentul în care reporterii de la ziarul Sportul Sălăjean au trecut pragul Stadionului MĂGURA, pe “dreptunghiul verde” mişunau mai mulţi muncitori de la firma ce întreţine gazonul.

La mijlocul terenului se afla Ioan Gurzău, care nu se mai oprea din discuţiile telefonice. “La noi nu e vacanţă, ba, mai mult, acum avem mai multă muncă. Transferuri de jucători, discuţii pentru aducerea noului antrenor, probleme administrative, sunt multe…”, ne anunţă preşedintele clubului.

L-am contactat şi noi pentru un mic interviu, în ce priveşte ultimele veşti de la echipă. Deşi e o grupare mică, la Sportul Şimleu nu lipsesc noutăţile, atât la nivel de bancă tehnică, cât şi la nivel de lot. Cel mai important, însă, este faptul că la poalele Măgurii optimismul este la el acasă, deşi bugetul este unul precum oraşul, unul mai micuţ…

Reporter: Care este situaţia cu noul antrenor?

Ioan Gurzău: Sperăm ca în această săptămână să soluţionăm problema şi să ne înţelegem cu unul dintre cei doi tehnicieni pe care i-aţi nominalizat voi în zilele trecute.

Rep.: Da, pe surse am auzit că ar fi vorba despre Dacian Nastai şi Alin Minteuan…

I.G.: Mi-aş dori ca unul dintre cei doi să vină pe banca Şimleului. Sper să şi reuşim asta, în această săptămână.

Rep.: Fiecare dintre cei doi are în spate un CV important. În aceste condiţii, la Şimleu se doresc obiective mai îndrăzneţe de cât în sezonul trecut?

I.G.: După cum se preconizează, campionatul o să fie cu play-off şi play-out. Noi ne dorim să fim în play-off şi vom face de aşa natură ca asta să fie strategia clubului.

Rep.: Care este situaţia la nivel de lot?

I.G.: Dintre cei care au jucat în sezonul trecut, doar Bodis Norbert a plecat. Noi vom aduce în următoarea perioadă trei-patru jucători să completeze lotul, pentru ca atunci când vom avea probleme de lot, cum am avut de exemplu în primăvară, să avem soluţii pe bancă. Să nu mai facem experimente, cu juniori sau portari.

Rep.: Da, Sportul are nu mai puţin de patru portari în lot, vor rămâne toţi?

I.G.: Teoretic, o să rămână toţi. Noi vrem să facem echipa a doua, care să evolueze în Liga a V-a. Atunci, cei care nu joacă la prima echipă, vor juca la echipa a doua.

Rep.: Care este situaţia lui Ismael Guiti?

I.G.: Ismael este în Franţa la tratament şi urmează să ne dea un răspuns, în funcţie de sănătatea lui. El ne-a promis că decât să meargă în altă parte, preferă să vină la Şimleu, unde tot ce s-a promis s-a concretizat, faţă de alte locuri din România în care a mai fost.

Rep.: Ce le promiteţi iubitorilor fotbalului din Şimleu Silvaniei şi din zonă pentru noul sezon?

I.G.: Le promit că rezultatele din următorul sezon vor fi mai bune decât cele din sezonul trecut. M-aş bucura foarte mult ca fanii să poată veni la stadion şi să nu mai avem restricţiile pe care le-am avut sezonul trecut cu pandemia. Aş vrea ca suporterii să nu mai stea pe la garduri şi pe garaje şi să ne bucurăm împreună pe stadion de victoriile echipei.

Rep.: În perioada următoare vor fi alegeri la Primăria Şimleu. Aţi discutat cu candidaţii despre situaţia financiară? Aţi primit asigurări că veţi avea parte de susţinere financiară?

I.G.: Eu am avut o discuţie cu Cristian Lazăr, singurul care m-a contactat dintre candidaţi. El a zis că avem toată susţinerea lui. Ştim că avem parte de susţinerea lui, pentru că el a fost la toate meciurile noastre. Este un iubitor de fotbal şi aspiraţia sa va fi să avem rezultate şi mai bune cu echipa de fotbal. Bugetul nostru va fi în funcţie de rezultate noastre.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 iunie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL