Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a intrat în vacanţă. Handbalistele au liber până la început de iulie

După un sezon epuizant, în care au jucat doar în deplasare, jucătoarele au primit liber după ultimul turneu de la Bucureşti. Vacanţa se va întinde pe durata a patru săptămâni, reunirea lotului fiind programată pe 6 iulie


Cel mai lung campionat din Liga Naţională s-a terminat la 8 luni distanţă de la data programării primei etape. Ultimul turneu a avut loc la Bucureşti, unde s-au desfăşurat ultimele trei etape.

După un sezon epuizant, în care au jucat doar în deplasare, jucătoarele de la HC Zalău au primit o binemeritată vacanţă. Începând de lunea trecută, handbalistele au primit liber şi se vor putea bucura de o vacanţă pentru o perioadă de o lună de zile.

HC Zalău va avea la dispoziţie aproape două luni să pregătească startul noului sezon. Liga Naţională, care va reveni la formatul cu 14 echipe va începe pe 4 septembrie, însă spre final de august vor avea loc primele meciuri oficiale, cele din Cupa României, ediţia 2020 – 2021.

Competiţia va avea la start 16 echipe. Se vor juca optimi şi sferturi, după care va avea loc final-four-ul.

Optimile şi sferturile sunt programate în perioada 24 – 25 august, iar turneul final va avea loc pe 28 şi 29 august, cu o săptămână înainte de startul campionatului.

“Jucătoarele au primit liber şi le-am anunţat că în jur de 6 – 7 iulie ne vom reuni şi vom începe pregătirile pentru sezonul următor. Câteva zile ne vom antrena la Zalău, după care vom pleca în cantonament şi vom începe seria jocurilor amicale”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL