Connect with us

HANDBAL

Turneu amical de baby şi minihandbal la Zalău

HC Valeria Motogna, CSS Zalău şi HC Olimpus Negreşti au participat la un turneu amical la Sala Sporturilor din Zalău


La data de 11 iunie, Sala Sporturilor din Zalău a găzduit un turneu amical de handbal la categoriile de vârstă minihandbal şi babyhandbal. 

Handbal Club Valeria Motogna, CSS Zalău şi HC Olimpus Negreşti au fost cele trei echipe participante şi care au oferit meciuri frumoase în care scopul principal a fost fericirea copiilor.

La acest nivel de vârstă nu se ţine cont de prea multe reguli, având în vedere că vorbim despre copii cu vârsta de 4 – 5 ani. Ori la acest nivel, scopul principal este fericirea copiilor ca aceştia să prindă drag despre acest sport, iar ulterior să înveţe şi regulile.

De precizat este faptul că la acest turneu a fost invitată şi o echipă din Oradea, dar din diverse motive nu a mai putut onora cu prezenţa.

“Un turneu amical în care am vrut ca înainte de vacanţă, copiii să aibă parte de o competiţie. Cu Grupa Mică noi nu am avut prea multe antrenamente pentru că am reluat activitatea de aproximativ o lună de zile. Am dorit să aibă meciuri pentru a se obişnui cu atmosfera. Cât despre joc, nu pot să spun prea multe pentru că la acest nivel ei învaţă şi nu sunt foarte multe reguli. Pur şi simplu ne jucăm. A fost o acţiune reuşită în care copiii s-au bucurat şi totul a fost pentru ca ei să se obişnuiască cu ceea ce urmează în anii următori”, ne-a declarat Valeria Motogna.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL