Connect with us

ARTE MARTIALE

Terra Kid Zalău vrea echipă de fotbal în Cupa României

Deşi oficial s-au înscris doar două echipe, Rapid Jibou şi Venus Giurtelec, peste zece echipe s-au interesat despre condiţiile şi modul de participare. AJF Sălaj le aşteaptă să se înscrie în această săptămână pentru a putea da startul competiţiei


AJF Sălaj a anunţat că va organiza faza judeţeană a Cupei României, competiţie ce trebuie să-şi desemneze câştigătoarea până cel târziu la data de 20 iulie. Astfel, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a făcut deja demersurile necesare şi a dat start înscrierilor. A fost un interes crescut pentru această competiţie, iar Rapid Jibou şi Venus Giurtelec au fost primele echipe înscrise.

S-au interesat despre procedurile şi modul în care ar putea participa şi AS Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, CS Hida, Agronova Dragu şi AS Creaca Jac, urmând ca aceste echipe să dea un răspuns final.

În ultima săptămână au apărut şi alte echipe noi care sunt interesate să participe la această competiţie. Este vorba despre Recolta Agrij, Unirea Cristolţ, Inter Cizer, dar şi o echipă din Treznea.

Surpriza vine de la CS TerraKid Zalău.

Clubul condus de Remus Cliţan este renumit în lumea karatelui, an de an, sportivii legitimaţi la club urcând pe cele mai înalte trepte ale podiumului, fie că vorbim de Campionat Naţional, European sau Mondial.

În paralel cu sportul de pe tatami, Remus Cliţan s-a interesat la AJF Sălaj despre ceea ce are de făcut pentru a forma o echipă de fotbal în vederea participării în faza judeţeană a Cupei României.Conducătorul TerraKid vrea să formeze un lot competitiv, alcătuit din foste glorii ale fotbalului sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE