Connect with us

HANDBAL

Karina Ghinea, după clasarea pe podium la Campionatul Naţional: “A fost un turneu plin de emoţii”

Handbalista din Zalău a avut evoluţii excelente pentru Sepsi SIC Sfântu Gheorghe la Naţionalele de junioare II, ajutându-şi echipa să obţină o merituorie clasare pe locul 3 la finalul campionatului


Pe lângă faptul că este o elevă eminentă, Karina Ghinea are şi un viitor strălucit în handbal.

A făcut senzaţie la CSS Zalău, după care a făcut parte din Centrul de Excelenţă de la Braşov, centru mutat ulterior la Sfântu Gheorghe.

Aşa a ajuns sălăjeanca să evolueze pentru Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipă alături de care iată că reuşeşte să cucerească medalia de bronz în Campionatul Naţional.

Karina Ghinea este o jucătoare de bază la echipa din judeţul Covasna, pivotul fiind titular în toate meciurile echipei sale de la turneul final.

“Pentru mine, acest turneu a fost unul plin de emoţii, cu o mulţime de urcuşuri şi coborâşuri, dar a fost cea mai frumoasă experienţă de până acum, deoarece m-am bucurat de handbal şi am trăit toate meciurile precum o finală. Pentru sezonul următor îmi propun un progres al meu cât mai bun pe plan personal și sportiv, dar și o clasare cel puțin la fel de buna ca cea de anul acesta. Visul meu este de a ajunge in Liga Florilor sau dacă se poate și mai sus”.

 Karina Ghinea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL