Connect with us

Actualitate

Percheziţii la persoane bănuite de contrafacere de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate

Astăzi, 17 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au pus în executare 20 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Satu Mare, Sălaj și Cluj, la persoane bănuite de contrafacere de monede și punere în circulație de valori falsificate


Activitățile vizează o grupare de criminalitate organizată specializată în contrafacere de monede și punere în circulație de valori falsificate.

Pentru opt persoane bănuite, au fost emise mandate de aducere, acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Satu Mare, în vederea audierii.

Ca urmare a perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate și indisponibilizate mai multe sume de bani în lei și valută, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, stick-uri de memorie, imprimante, dispozitive GPS, 13.960 de țigarete, 10 comprimate de ecstasy, 3 doze de substanță albă purverulentă și un pistol.

Până la această oră, a  fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 42 de ani, din Zalău pentru săvârșirea infracțiunii de aderare la un grup infracțional organizat și punere în circulație de valori falsificate.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Brigăzii de Combatere a Criminalității  Organizate Oradea.


În activități, au fost angrenați și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate