Connect with us

Actualitate

Tânăr de 37 de ani, readus la viaţă de paramedicii sălăjeni

Se pare că tânărul ar fi căzut de la înălţime şi a intrat în stop cardio respirator. După aproximativ 7 minute de la iniţierea manevrelor de resuscitare, tânărul a răspuns pozitiv, iar cu ajutorul elicopterului SMURD a fost transportat la un spital din Cluj Napoca


În cazurile medicale grave timpul de intervenție joacă un rol decisiv în șansele de supraviețuire ale unui pacient, iar prezența cât mai aproape a unor echipaje medicale crește semnificativ șansele acestuia.

Un astfel de caz medical grav a avut loc astăzi, în jurul prânzului, în zona Parcului Industrial Jibou, unde echipajele medicale (ale ambulanței și SMURD) ajunse rapid au găsit la locul solicitării, un tânăr de 37 de ani (care se pare că ar fi căzut de la înălțime), în stop cardio-respirator.

Imediat au fost întreprinse manevrele de resuscitare în sprijin fiind solicitat și elicopterul SMURD de la Jibou care s-a deplasat imediat la fața locului.

După aproximativ 7 minute de la inițierea manevrelor, tânărul a răspuns pozitiv, iar cu ajutorul elicopterului SMURD a fost transportat la un spital din Cluj Napoca.

Fiecare secundă contează!!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate