Connect with us

ARTE MARTIALE

Primele medalii naţionale pentru karateka de la SCM Zalău

Aproape toţi sportivii pregătiţi de Călin Marincaş au reuşit să urce pe podium la Naţionalele de Karate Fudokan de la Poiana Braşov, fie că au reuşit asta în probe individuale sau în probe pe echipe


Secţia de karate de la SCM Zalău a luat fiinţă la finalul anului trecut, iar prima competiţie oficială la care au participat sportivi din cadrul secţiei a fost una… online. Atunci, Călin Marincaş şi Marc Crecan au urcat pe podium, iar medaliile le-au primit prin… poştă.

Înaintând în prezent, să spunem că la finele săptămânii trecute, karateka de la SCM Zalău au participat la prima competiţie oficială şi pe tatami şi s-au descurcat chiar bine. Vorbim desigur despre Campionatul Naţional de Karate Fudokan, competiţie ce a avut loc la Poiana Braşov. Pregătiţi de Călin Marincaş, karateka de la SCM au reuşit să urce pe podium, fie că vorbim de probe individuale sau probe pe echipe.

Performerul lotului de la SCM Zalău a fost seniorul Marc-Eduard Crecan, cel care a reuşit să obţină medalia de bronz, atât în proba de Kogo Kumite, cât şi la Shobu Ippon Kumite. Echipa de juniori formată de Nemeti Zoltan, George Gavriluţ şi Solyom Szilard a cucerit argintul în proba de kata echipe, iar dintre aceştia, Nemeti Zoltan a obţinut şi medalia de bronz la kumite individual.

Şi cadeţii pregătiţi de Călin Marincaş au avut prestaţii bune la acest Campionat Naţional, reuşind clasări pe podium, atât la individual, cât şi în proba pe echipe. “A fost bine. Sunt mulţumit de cum ne-am descurcat. Sigur, se putea şi mai bine în unele cazuri, dar una peste alta a fost o prezenţă foarte numeroasă, cu sportivi de valoare şi cred că ne-am descurcat bine”, ne-a declarat Călin Marincaş, cel care se ocupă de pregătirea sportivilor de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE