Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ cucereşte Timişul

Tenismenul pregătit de Sergiu Carp a reuşit să obţină primul loc la prima ediţie a Cupei Yonnex, respectându-şi blazonul de favorit principal al competiţiei


Patrik Bolduţ este cel mai promiţător tânăr tenismen din judeţul Sălaj, însă, puştiul nu a trecut printr-o perioadă tocmai bună în ultima vreme.

La ultimele turnee a avut mici căderi din punct de vedere psihic, astfel că antrenorul Sergiu Carp a încercat să remedieze cât mai bine posibil această problemă, iar puştiul pare că revine la forma care ne-a făcut pe toţi să-l numim “puştiul minune al tenisului sălăjean”.

La finele săptămânii trecute, Patrik Bolduţ a participat la prima ediţie a Cupei Yonnex, competiţie ce s-a desfăşurat în Timişoara, sub egida Federaţiei Române de Tenis, în organizarea Clubului Sportiv Helios Timişoara.

Elevul lui Sergiu Carp a fost favorit principal la competiţia din judeţul Timiş, la categoria de vârstă 12 ani.

Beneficiind de acest statut, Patrik s-a bucurat de primul tur liber, după care, în sferturile de finală a trecut fără probleme de Mihail Bercu, scor 6 – 1, 6 – 0.

Pentru Patrik a urmat duelul din semifinale cu favoritul numărul 3, timişoreanul Tudor Turlea. Însă, nici împotriva acestuia, sălăjeanul nu a avut nicio emoţie, reuşind să se impună tot în două seturi, scor 6 – 0, 6 – 1.

Puştiul pregătit de Sergiu Carp s-a calificat în finala categoriei de vârstă 12 ani, acolo unde s-a duelat pentru marele trofeu cu “localnicul” Lucas Milos, sportivi legitimat la clubul organizator al competiţei.

Patrik a fost într-o formă de zile mari şi s-a descurcat excelent şi de această dată. Prin urmare, sălăjeanul a câştigat duelul şi şi-a asigurat medalia de aur şi trofeul aferent câştigătorului.

Această performanţă nu putea fi posibilă fără sprijinul antrenorului Sergiu Carp, dar şi al celor de la Alien Surface care îl susţin pe Patrik.

Pentru sprijinul de care se bucură, puştiul minune al tenisului sălăjean ţine să le mulţumească acestora.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS