Connect with us

TENIS

FOTO. Prima ediţie a Cupei Veloce e Gusto şi-a desemnat câştigătorii

Competiţia organizată de ACS Bogdan Cuceu Tenis Cluj cu ajutorul sponsorului Veloce e Gusto a avut parte de meciuri spectaculoase ce l-au făcut pe organizatorul turneului să exclame că a fost un turneu demn de nivelul Platinum, deşi turneul a fost Gold


ACS Bogdan Cuceu Tenis Club a organizat la finalul săptămânii prima ediţie a Cupei Veloce e Gusto, competiţie desfăşurată sub egida Tenis Partener, cu ajutorul sponsorului Veloce e Gusto şi a Primăriei Zalău care a pus la dispoziţie Baza de Tenis.

S-au înscris nu mai puţin de 85 de participanţi din Sălaj, Cluj, Sibiu, Bihor, Bistriţa, Satu Mare, Maramureş şi Alba, toţi cu acelaşi gând, de a cuceri medalia de aur.

Organizatorii au propus şase nivele de simplu, 4, 5, 6, 7, 8 şi 9, cât şi trei nivele de dublu, 6, 8 şi 9. Au fost meciuri spectaculoase, disputate şi toată lumea a fost încântată.

La nivelul 4, finala a fost disputată între Mircea Ciupe şi jibouanul Victor Colţa, cel din urmă având câştig de cauză. Trecând mai departe spre nivelul 5, zălăuanii Marin Mercea şi Gabriel Almaş au ajuns în finală, primul având câştig de cauză, după ce Gabriel Almaş a fost nevoit să se retragă.

Nivelul 6 a fost câştigat de către bistriţeanul Badau Heinrich, după ce acesta l-a învins în finală pe zălăuanul Ovidiu Mureşan. 

În finala nivelului 7 au ajuns Ştefan Popa (Sibiu) şi Vlad Mercea (Zalău), primul reuşind să câştige medalia de aur.

Avansând spre nivelul 8, zălăuanii Thomas Florean şi Raul Ciupe au ajuns în ultimul act, iar cei doi au avut nevoie de set decisiv pentru a se stabili câştigătorul. În cele din urmă, Ciupe a fost cel care s-a impus.

La cel mai înalt nivel, 9, finala a fost disputată între clujeanul Alexandru Stoia şi băimăreanul Mihai Filip, primul având câştig de cauză. În ceea ce priveşe problele de dublu, la nivelul 6 a câştigat echipa formată din Gabriel Terheş şi Liviu Petrean, după o finală foarte disputată contra echipei Marin Mercea – Lucian Chereji.

Nivelul 8 la dublu a fost câştigat de echipa formată de Sziszu Gyugyucz Istvan Peter şi Razvan Lapusan, în timp ce la nivelul 9 s-au impus Daniel Emil Micu şi Bogdan Chivu.

Câştigătorii au fost premiaţi de către organizatori cu ajutorul sponsorului Veloce e Gusto cu premii în valoare de aproximativ 3.000 de lei, constând în materiale sportive şi premii în bani. Următoarea ediţie va avea loc peste o lună, în perioada 16 – 18 iulie.

“La toate probele au fost meciuri foarte disputate, nivelul de joc al turneelor de la Zalău este demn de Platinum, sperăm să aducem anul viitor un turneu Platinum la Zalău. Condiţiile au fost excelente, vremea a ţinut cu noi, participanţii au fost foarte mulţumiţi de condiţiile oferite la Zalău, de aceea vin în număr mare de fiecare dată”, ne-a declarat Bogdan Cuceu.

Sursa foto: Tenis Club Bogdan Cuceu

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS