Connect with us

HANDBAL

Mara Remeş şi Alesia Grindean, convocate la o acţiune a lotului naţionala de cadete

Handbalistele de la HC Valeria Motogna vor participa la o acţiune de formare a lotului naţional, acţiune ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea


După muncă şi răsplată. Cam asta ar fi pe scurt rezumatul acestui articol. De câţiva ani, Valeria Motogna, alături de Ana Maria Şomoi, se luptă zi de zi pentru binele handbalului juvenil din judeţ, iar rezultatele muncii lor nu întârzie să apară.

Astfel, după ce la începutul acestui an, Alesia Grindean, sportivă legitimată la HC Valeria Motogna, a participat la o acţiune de formare a lotului naţional de cadete, pe adresa clubului a venit o nouă convocare.

La prima acţiune au fost prezente peste 60 de jucătoare, iar în perioada 16 – 19 iunie va avea loc o nouă acţiune de formare a lotului naţional de cadete, la Râmnicu Vâlcea.

De această dată, numărul va fi unul mai redus, dar Alesia Grindean nu va lipsi. Din câte se pare, handbalista pregătită de Valeria Motogna şi Ana Maria Şomoi a impresionat antrenorii de la lot şi va fi prezentă şi la a doua acţiune.

Totuşi, pentru a doua acţiune, pe adresa clubului a venit şi o convocare pentru Mara Remeş, o altă tânără de perspectivă, căreia Valeria Motogna îi prevede un viitor strălucit în handbal dacă rămâne la fel de serioasă şi de muncitoare cum este în prezent.

 Dacă vor impresiona, Mara Remeş şi Alesia Grindean vor avea şansa să rămână în lotul definitivat al Naţionalei de cadete.

“Mă bucur pentru ele şi sper să profite de şansa pe care o au şi să demonstreze ceea ce ştiu şi ceea ce pot pentru că ambele au potenţial foarte ridicat”, ne-a declarat Valeria Motogna.

“Sunt momente în care zic <gata, cedez, poate nu este făcut pentru mine acest sport, poate nu sunt suficient de bună, poate totuşi trebuie să mă fac doctor, etc.>. Dar după, îmi amintesc pentru ce lupt pe teren şi pentru ce îmi depăşesc limitele. Pentru genul acesta de momente şi cel mai important, pentru cel mai mare vis al meu, să ajung o handbalistă cel puţin la fel de bună ca antrenoarele mele Valeria Motogna şi Ana Maria Şomoi”, a reacţionat pe facebook şi Mara Remeş, la aflarea veştii că a fost convocată.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL