Connect with us

Actualitate

Poliţiştii sălăjeni au constatat noi infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu


La data de 15 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Zălau, s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Astfel , în data de 19 mai a.c., un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Hereclean, a condus un autovehicul pe drumurile publice din municipiul Zalău, având dreptul de a conduce reţinut.

Marţi, 15 iunie a.c., ora 20:24, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ilenda, au oprit în trafic un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Zalău.

Poliţiştii au sesizat faptul că şoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

După testare, acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate spitalicească unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate