Connect with us

DIVIZIA A1

Tudor Magdaş, după transferul la Arcada: “În viitor îmi doresc să joc şi pentru echipa din Zalău”

Unul dintre cei mai talentaţi voleibalişti sălăjeni nu a putut fi transferat nici de data aceasta de echipa Zalăului, internaţionalul de doar 23 de ani ajungând în această vară la campioana României, deşi SCM Zalău i-a făcut o ofertă clară. În decizia sa a cântărit mult şi faptul că noua sa echipă va evolua în Liga Campionilor


Încă din primul sezon al existenţei, SCM Zalău şi-a dorit cât mai mulţi jucători zălăuani în lot şi în vara trecută i-a ofertat pe Rareş Bălean şi Tudor Magdaş.

Rareş Bălean a ales să continue la VfB Friedrichshafen, în timp ce Tudor Magdaş a rămas la Unirea Dej, cu care mai avea contract.

În această vară, vicecampioana României a reuşit să îl readucă acasă pe Rareş Bălean şi a purtat discuţii şi pentru un transfer a lui Tudor Magdaş.

În cele din urmă, voleibalistul care a jucat în ultimii  3 ani la Unirea Dej a ales să semneze cu Arcada Galaţi. Totul vine după ce jucătorul din Zalău a fost convocat în premieră şi la Naţionala României.

“A fost pe listă şi SCM Zalău, dar am făcut alegerea pe care o consider cea mai bună. Am ales o echipă unde există un mediu extraordinar pentru a creşte în valoare şi a învăţa un volei de calitate. Voi avea ocazia să joc şi în Liga Campionilor, un aspect foarte important care a contat în alegerea făcută. Nu a fost să fie Zalăul din această vară, dar am rămas în relaţii bune cu cei din Zalău. În viitor îmi doresc să joc şi pentru echipa din oraşul meu natal”.

Tudor Magdaş

Sursa foto: Doar volei

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1