Connect with us

FOTBAL

Andrei Şumlea revine la SCM Zalău

Tânărul fundaş central revine la Zalău după un sezon petrecut la CS Sănătatea Cluj


SCM Zalău continuă campania de achiziţii din această vară în vederea formării unui lot capabil să atace promovarea în Liga a II-a.

După ce zilele trecute, gruparea zălăuană anunţa transferul experimentatului mijlocaş Alexandru Sorian, SCM s-a întărit şi în compartimentul defensiv.

Astfel, în cursul zilei de luni, Andrei Şumlea a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu SCM Zalău, grupare la care a mai evoluat în sezonul 2019 – 2020.

În vârstă de 21 de ani, Andrei Şumlea poate evolua pe postul de fundaş central, dar la fel de bine poate evolua şi pe postul de fundaş dreapta.

După ce s-a despărţit de SCM Zalău în anul 2020, tânărul fotbalist a semnat cu Sănătatea Cluj, grupare la care s-a impus ca titular.

La finalul sezonului recent încheiat, clujenii au terminat pe locul 8 în Seria a IX-a din Liga a III-a.

Andrei Şumlea a mai jucat în Sălaj la Rapid Zimbor, dar el s-a remarcat în Campionatul Naţional de juniori republicani la Atletic Zalău, echipă de la care a fost împrumutat în primul său sezon la SCM Zalău.

Când era jucătorul lui Atletic, Andrei Şumlea a fost convocat la lotul naţional U 18 al României, pentru un stagiu de pregătire în Cipru. Jucătorul a jucat în două partide amicale cu naţionala similară a Ciprului. 

“În vârstă de 21 de ani, fundaşul central Şumlea Andrei revine la echipa noastră după un sezon ca şi titular la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj. Jucătorul care a evoluat şi pentru România U18 în 2019 a semnat azi un contract valabil pe 2 sezoane. Multă baftă Andrei”, se arată în comunicatul emis de SCM Zalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 iunie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL