Connect with us

FOTBAL

Jucătorii de la Sportul Şimleu au intrat în vacanţă, după cel mai bun sezon din ultimul deceniu

Fotbaliştii şimleuani au avut programat vineri ultimul antrenament, după care s-a intrat oficial în vacanţă. Reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul următor a fost programată pentru data de 6 iulie

Nefiind angrenată în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, Sportul Şimleu a terminat sezonul cu o lună de zile mai devreme decât SCM Zalău.

Pe 30 aprilie a susţinut gruparea de sub Măgură ultimul meci oficial, cu Gloria Bistriţa, dar cu toate acestea activitatea a continuat la Sportul Şimleu şi în luna mai.

Şimleuanii s-au pregătit timp de o lună pe plan local, iar în această perioadă au susţinut şi trei meciuri de verificare. Sportul s-a duelat de două ori cu CAO Oradea, iar seria jocurilor de verificare a fost încheiată în compania celor de la CSC Sînmartin.

Săptămâna trecută a fost ultima în care şimleuanii au mai avut programate antrenamente. După antrenamentul de vineri s-a intrat oficial în vacanţă, o vacanţă care se va întinde pe durata a patru săptămâni.

Conducerea a şi programat reunirea lotului, care a fost fixată pentru data de 6 iulie. Până atunci, Sportul Şimleu îşi va numi antrenor şi va avea staff-ul tehnic definitivat, care urmează să întocmească şi programul de pregătire din această vară. Cert este că Sportul Şimleu are timp suficient să pregătească ediţia următoare a Ligii a III-a, care este programată să înceapă pe data de 28 august.

Primele meciuri oficiale vor avea loc mult mai devreme, deoarece la final de iulie este programată prima fază a Cupei României, în timp ce faza a II-a va avea loc pe 11 august.

Ţinând cont că s-a clasat pe locul 6, Sportul Şimleu are şanse mari să evite primul tur şi să intre în competiţie pe data de 11 august. 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL