Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău transferă un jucător cu experienţă în Liga 1!

Gruparea de sub Meseş l-a transferat pe Alexandru Sorian, mijlocaş cu experienţă la nivelul primei ligi, dar şi cu peste 100 de meciuri în Liga a II-a, eşalon în care zălăuanii au fost atât de aproape să ajungă în această vară


SCM Zalău a ratat în ultima secundă promovarea în Liga a II-a şi este nevoită să mai aştepte cel puţin un an pentru a ajuns în eşalonul secund.

Pentru a reuşi asta, gruparea de sub Meseş îşi propune să păstreze cât mai mulţi jucători cheie din sezonul trecut, însă, să şi întărească lotul în vederea unei promovări fără emoţie.

De altfel, şi antrenorul George Zima a anunţat că are nevoie de întăriri, iar acestea nu au întârziat să apară.

Prin urmare, Sport Club Municipal Zalău a anunţat primul transfer din această vară.

Este vorba despre Alexandru Sorian, jucător cu experienţă la nivelul Ligii I, eşalon în care a evoluat pentru Săgeata Năvodari.

Sorian are peste 100 de prezenţe şi la nivelul Ligii a II-a, fiind un jucător care dă siguranţă la mijlocul terenului şi care face la fel de bine atât faza defensivă, cât şi cea ofensivă.

Mai mult, Alexandru Sorian este şi un bun executant de lovituri libere, zălăuanii fiind martori în meciul pierdut de SCM Zalău, scor 0 – 3, în faţa celor de la CSC Sânmartin, în returul sezonului recent încheiat.

Atunci, Sorian a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 25 m, direct în vinclul porţii zălăuane.

“S𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮 anunță transferul mijlocașului 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧, legitimat ultima dată la 𝐂𝐒𝐂 𝐒𝐚̂𝐧𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧

Născut la 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚 la 5 ianuarie 1991, jucator cu peste 100 de prezente in liga a II-a, si jumatate de sezon in Liga I, 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 a semnat în cursul zilei de azi un contract cu echipa noastră valabil două sezoane, ce va intra în vigoare începând cu 1 iulie.

𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 a mai evoluat în carieră la 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐲 𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧𝐭𝐚, 𝐁𝐢𝐡𝐨𝐫 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚, 𝐒𝐚̆𝐠𝐞𝐭𝐚 𝐍𝐚̆𝐯𝐨𝐝𝐚𝐫𝐢, 𝐔𝐓𝐀 𝐀𝐫𝐚𝐝, 𝐋𝐮𝐜𝐞𝐚𝐟𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚, 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐥𝐮𝐫𝐠𝐢𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐠𝐢𝐫 și 𝐂𝐒𝐂 𝐒𝐚̂𝐧𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧.

În sezonul precedent, mijlocașul de 30 de ani a fost cel mai bun jucător al formației bihorene, evoluând în fiecare din cele 18 partide disputate, fiind totodată și golgheterul echipei din 𝐒𝐚̂𝐧𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧, cu 6 reușite.

Îi urăm mult succes și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre”, se arată şi în comunicatul SCM Zalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 iunie.

Sursa foto: AMC Fotograf

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL