Connect with us

DIVIZIA A1

Tudor Magdaş a bifat primele meciuri pentru Naţională. “A fost o experienţă nouă şi frumoasă”

După un sezon foarte bun la Unirea Dej, zălăuanul Tudor Magdaş a fost convocat în premieră la Naţionala României, fiind inclus în lotul pentru preliminariile Campionatului European, cât şi pentru meciurile din Golden League


Sub comanda lui Dănuţ Pascu, Magdaş a jucat puţin în meciurile din preliminarii, însă după ce la Naţională a ajuns selecţioner Sergiu Stancu, Tudor Magdaş a fost titular în toate cele patru partide din Golden League.

În ultimul joc, cu Slovacia, în care România a reuşit prima victorie în Golden League, Tudor Magdaş a fost printre cei mai buni jucători, alături de zălăuanul Rareş Bălean şi de Andrei Mihalescu, jucătorul de la SCM Zalău.

“Mă bucur că am debutat la Naţională. Am jucat şi în preliminariile Campionatului European, dar în turneul din Golden League am  fost titular în toate meciurile.  A fost o experienţă nouă pentru mine şi foarte frumoasă. Mereu este o plăcere să joci pentru naţionala României.Am sperat la rezultate mai bune, dar din păcate nu am reuşit să ajungem la Euro, iar în Golden League am câştigat doar un meci. Însă, după ce s-a schimbat antrenorul s-a şi văzut un progres în jocul nostru”, spune Tudor Magdaş.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1