Connect with us

FOTBAL

Bodis Norbert lasă Şimleul pentru Ungaria

După un sezon petrecut la gruparea de sub Măgură, fotbalistul zălăuan va reveni în Ungaria, ţară în care a jucat inclusiv în Liga 1. “Pentru mine a fost o plăcere să joc la Şimleu”, a spus jucătorul

După ce a jucat în Ungaria, inclusiv în prima ligă, dar şi în ligile inferioare din Austria, Bodis Norbert s-a transferat în vara trecută la Sportul Şimleu, chiar după ce echipa a promovat în Liga a III-a.

Fostul junior de la Viitorul Zalău s-a integrat foarte bine la gruparea şimleuană şi în sezonul trecut a fost printre jucătorii care au evoluat cele mai multe minute. În iarnă a fost aproape de a părăsi echipa, pentru o ofertă venită de la o grupare din Liga a III-a, din Ungaria, dar în cele din urmă transferul nu s-a mai realizat, din cauza faptului că jucătorul a evoluat deja pentru două grupări în stagiunea 2020 – 2021.

Bodiş Norbert a continuat să joace la Şimleu şi în returul de campionat, dar odată cu finalul sezonului, contractul său s-a încheiat. Conducerea şi-ar  fi dorit ca jucătorul să continue la Şimleu, însă Bodiş Norbert şi-a manifestat intenţia de a reveni în Ungaria.

“El ne-a transmis că vrea să se stabilească în Ungaria. Contractul său a fost valabil doar pe un sezon, însă noi ne-am fi dorit ca el să rămînă. Este un jucător bun, care ne-a ajutat în sezonul trecut. Părerea mea că el este un jucător de Liga a II-a şi ar putea juca liniştit la acest nivel”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

Pentru sezonul viitor, Bodis Norbert are planuri importante şi îşi doreşte să ajungă la o echipă de Liga a II-a, din Ungaria.

Fotbalistul de 24 de ani a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, dar de la vârsta de 15 ani a plecat în Ungaria, acolo unde şi-a terminat junioratul.

În 2015, Bodis Istvan a făcut pasul la seniori şi a jucat pentru Balmazujvaros, în Liga a II-a.

În anul 2017 a promovat cu această echipă în prima ligă din Ungaria, unde a prins câteva meciuri, iar în Ungaria a mai jucat pentru SC Sopron, în Liga a III-a. Zălăuanul a evoluat şi la o echipă de Liga a IV-a, din Austria.

“Mi-a plăcut foarte mult la Şimleu. Cred că s-a şi văzut, că am fost uniţi şi ne-am ajutat unul pe celălalt. A fost o plăcere să joc la Şimleu. Am avut antrenor bun, care ne-a ţinut conectaţi la fiecare antrenament şi meci. Asta mi-am dorit, fiindcă îmi lipseau asemenea condiţii, să pot creşte zi de zi. Multumesc domnului Gurzău, antrenorului Zima, jucătorilor şi le mulţumesc şi celor care ne-au susţinut. A fost pentru mine o plăcere. Le doresc mult succes celor de la Şimleu şi un nou sezon cât mai bun”.

      Bodis Norbert

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL