Connect with us

FOTBAL

Condiţia pusă de Răzvan Dulap pentru a continua la SCM Zalău

Experimentatul fundaş este dezamăgit după ratarea promovării şi spune că va mai continua la Zalău doar dacă echipa îşi fixează un obiectiv clar: accederea în Liga a II-a. “Mi-aş dori să rămân, dar depinde ce obiectiv se stabileşte. Altfel nu are rost să stau şi să mai pierd un an în Liga a III-a”, spune fotbalistul 


O serie de jucători importanţi se află la final de contract cu SCM Zalău, însă conducerea va purta negocieri în perioada următoare cu toţi fotbaliştii.

O parte dintre ei îşi doresc să continue, mai ales că la gruparea de sub Meseş condiţiile sunt  excelente pentru Liga a III-a, însă sunt şi jucători care se împacă greu cu ideea că vor mai juca cel puţin un sezon îl al treilea eşalon.

La final de contract  se află şi experimentatul  Răzvan Dulap, cel care îmbracă tricoul Zalăului încă din vara anului 2019.

Fundaşul nu ar spune nu  unei noi oferte de la SCM, însă a precizat că va continua să joace la Zalău doar dacă echipa îşi fixează un obiectiv clar de a promova în Liga a II-a.

Aflat deja în vacanţă, Răzvan Dulap încă nu poate să uite acele momente  dramatice din prelungirile meciului cu Unirea Dej, când SCM Zalău s-a văzut egalată în ultima secundă şi a ratat promovarea în Liga a II-a.

“Încă nu îmi vine să cred ce s-a putut întâmpla în acea fază blestemată. A fost ziua care ne-a dus de la extaz la agonie. Este ceva de nedescris, fiindcă în patru meciuri de baraj nu am pierdut, am primit un singur gol şi acela în ultima secundă care ne-a oprit drumul spre Liga a II-a”, spune fotbalistul.

Fotbalistul de 25 de ani are în cv meciuri în Liga a II-a, chiar şi câteva jocuri în prima ligă, la ASA Tg. Mureş. A mai evoluat la “U” Cluj,  Şoimii Pâncota, FC Zalău, Metalurgistul Cugir, Şoimii Lipova, Foresta Suceava, Unirea Dej şi FC Hunedoara.

“Mi-aş dori să rămân, iar prima opţiune rămâne SCM Zalău, cu condiţia să avem obiectiv promovare. Altfel nu are rost să mai stau şi să pierd încă un an în Liga a III-a. Totul depinde de ce obiectiv se stabileşte la echipă. Voi avea o discuţie cu cei din conducere”.

Răzvan Dulap

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL