Connect with us

HANDBAL

Larisa Tămaş, aproape de o revenire la HC Zalău

Handbalista care a mai evoluat sub Meseş în perioada 2015 – 2018 se află în tratative cu HC Zalău, după ce la final de sezon s-a despărţit de CSM Slatina


Trei achiziţii a făcut  deja HC Zalău pentru sezonul următor, dar încă mai are nevoie de întăriri, mai ales că în această vară, de la echipă au plecat Alexandra Severin şi Irina Ivan.

Până acum, antrenorul Gheorghe Tadici a transferat doar jucătoare tinere, de perspectivă, însă având în vedere că se anunţă un sezon greu, HC Zalău are nevoie şi de jucătoare cu experienţă la acest nivel.

În acest sens, conducerea a căutat variante şi pregăteşte două repatrieri. Încă din primăvară s-a discutat cu Daniela Băbeanu (Todor), care a mai fost la HC Zalău în urmă cu 10 ani, iar ultima dată a evoluat pentru  Rapid Bucureşti.

Gruparea de sub Meseş este în discuţii şi cu interul Larisa Tămaş, care ultima dată a evoluat pentru CSM Slatina, de care s-a despărţit la final de sezon.

Larisa Tămaş a avut o perioadă foarte bună la HC Zalău, în perioada 2015 – 2018. Originară din Baia Mare, handbalista de 27 de ani a mai jucat în Liga Naţională, la Neptun Constanţa (în perioada 2012 – 2015), la Corona Braşov (2018 – 2019), Minaur Baia Mare (2019 – 2020), iar ultima dată la CSM Slatina, unde a fost o jucătoare de bază.

În 2017, Larisa Tămaş a câştigat medalia de bronz în Liga Naţională cu HC Zalău.

“Mai suntem în căutări şi ne aflăm în discuţii cu Larisa Tămaş şi cu Daniela Băbeanu. Să vedem în ce măsură vom reuşi să ajungem la un numitor comun, pentru că ele vin de la echipe unde au fost bine plătite”, spune Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL