Connect with us

DIVIZIA A1

Încă o achiziţie la SCM Zalău. Vicecampioana transferă din Indonezia

Campania de achiziţii pentru formarea lotului continuă la gruparea de sub Meseş care a bătut palma cu Aleksandar Minić, un voleibalist de 35  de ani, multiplu campion în Serbia, Indonezia şi Muntenegru


SCM Zalău s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor, iar lotul pentru sezonul viitor prinde contur. Deja vicecampioana României a reuşit patru achiziţii şi a adus sub Meseş doar jucători cu cv-uri bune, cu experienţă în spate, care pot aduce un plus în echipă.

Rareş Bălean,  Bruno Ruivo, Volodymyr Kovalchuk şi Aleksandar Minić sunt cei patru voleibalişti care deja au semnat contract cu SCM Zalău.

Ultima achiziţie vine din Muntenegru şi are 35 de ani fiind component al naţionalei ţării sale.  Aleksandar Minić a jucat în ultimii patru ani tocmai în Indonezia, la Jakarta Pertamina Energi, unde a fost printre cei mai buni jucători din prima ligă.

Până să ajungă în Indonezia,  Aleksandar Minić a mai evoluat la alte şapte cluburi din Serbia, Turcia, Muntenegru, Iran şi Bosnia.

În perioada 2015 – 2016 a jucat pentru Vojvodina Novi Sad, una dintre cele mai puternice echipe din Serbia, cu care a devenit campion. În Turcia a evoluat pentru Gümüşhane Torul Gençlik în sezonul 2014 – 2015, iar în Muntenegru a jucat la Budvanska Rivijera Budva în perioada 2013 – 2014.

Partizan Belgrad, OK Napredak Odžak (Bosnia), Spartak Subotica (Serbia) şi Paykan Tehran (Iran) sunt alte echipe la care a evoluat voleibalistul de 35 de ani.

“Este un jucător bun, cu experienţă, care sunt convins că va face o treabă bună la Zalău. A jucat în naţionala din Muntenegru, are în cv opt echipe la care a evoluat şi cred că ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor din sezonul următor”, spune managerul Adrian Feher.

Aleksandar Minić este campion al Serbiei în anul 2011, iar în anul 2014 a devenit campion în Muntenegru cu Budvanska Rivijera Budva. Voleibalistul mai are în palmares o cupă în Muntenegru, o cupă în Serbia, dar şi titlul câştigat în Indonezia.

Campania de transferuri va continua la SCM Zalău, care vrea să îşi finalizeze lotul cât mai repede, astfel încât la începerea pregătirilor din luna august, antrenorii să aibă la dispoziţie tot lotul.

“Lotul prinde contur şi suntem în grafic.Mai avem nevoie de întăriri şi acum căutăm un centru bun. Nu ne grăbim, fiindcă vrem să facem alegerea cea mai bună”, spune Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1