Connect with us

FOTBAL

Cupa “Viitorul” revine după un an de pauză

Tradiţionala competiţie dedicată juniorilor se va organiza în această vară, în perioada 24 – 26 august şi va avea loc la şapte categorii de vârstă. Cupa Viitorul revine în prim-plan după ce în 2020 nu s-a putut organiza din cauza pandemiei de COVID-19

Cupa “Viitorul” a devenit una dintre cele mai puternice competiţii pentru copii şi juniori din ţară, care este organizată de Clubul Sportiv Viitorul Zalău, începând cu anul 2004.

An de an, în Sălaj au venit echipe importante din ţară, chiar şi din străinătate, iar evenimentul a fost deschis cu un meci de gală, la care au evoluat foste glorii ale fotbalului românesc. Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Cosmin Contra, Florentin Petre, Adrian Neaga, Adrian Bumbescu sau Cosmin Contra sunt doar câteva dintre numele grele care au fost prezente în anii trecuţi la Cupa Viitorul. La ediţia din 2018 a fost prezentă inclusiv conducerea Federaţiei Române de Fotbal, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu.

Din cauza pandemiei, ediţia din 2020 nu s-a putut organiza, însă Cupa Viitorul va reveni în prim-plan în această vară când se va organiza ediţia a XVI-a. Ediţia din acest an a Cupei Viitorul este programată în perioada 24 – 26 august. Competiţia se va organiza la şapte categorii de vârstă (2007, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), iar partidele vor avea loc pe mai multe stadioane de judeţ.

Competiţia va fi deschisă de un meci de gală, la care organizatorii vor invita şi nume importante din fotbalul românesc.

“Din păcate, anul trecut  nu am putut organiza această competiţie din cauza pandemiei şi a restricţiilor. Sunt multe echipe dornice să participe la competiţia noastră şi sperăm să fie un eveniment reuşit, la care să fie prezente cât mai multe echipe. Intenţionăm să invităm şi echipe din străinătate” – Daniel Sabou – membru fondator CS Viitorul Zalău

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL