Connect with us

LIGA I

Ghinion teribil pentru Dia Guard Cipricom. A fost egalată în ultima secundă în meciul din 16-zecimile Supercupei României

În ultima secundă, Dia Guard s-a văzut egalată, astfel că au fost nevoie de lovituri de departajare pentru a se desemna echipa calificată, loterie ce avea să fie câştigată de echipa adversă


Dia Guard Cipricom a avut parte de o grupă accesibilă astfel că a câştigat la pas ambele meciuri.

Formaţia condusă de Florin Marian Raţ a trecut cu 5 – 0 de Ares IPA Bucureşti, iar tot o victorie categorică au reuşit zălăuanii şi în disputa cu HDS Drobeta.

Cu maxim de puncte şi cu un golaveraj de 8 – 0, Dia Guard s-a calificat la pas în 16-zecimi, unde a dat peste Pro Fotbal Sibiu.

Partida părea să fie la discreţia celor de la Dia Guard, care au condus cu 1 – 0 până spre final.

În ultima secundă, Dia Guard s-a văzut egalată, astfel că au fost nevoie de lovituri de departajare pentru a se desemna echipa calificată.

La loviturile de la 7 m, Dia Guard a marcat prin Maior Istvan şi Bogdan Ciaca, însă la a treia serie de lovituri Mihai Gaidoş a ratat, în timp ce sibienii au marcat şi au câştigat cu 3 – 2.

“Este o supărare mare şi o dezamăgire, deoarece am fost la o secundă de optimile de finală, ceea ce ne-ar fi adus şi o calificare la Campionatul Naţional. Ne-am fi dorit foarte mult,  însă dacă nu eşti atent până în ultima secundă, sportul te pedepseşte. Nu am fost atenţi la ultima fază şi acest lucru ne-a costat. Am avut trei meciuri, în care ne-am comportat foarte bine, dar o secundă a fost de a ajuns să ratăm calificarea. A fost o competiţie puterincă, în care cei care au ştiut să se mobilizeze cel mai bine au reuşit să ajungă sus”, spune Flore Pop, delegatul de la Dia Guard Cipricom.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I