Connect with us

FOTBAL

George Zima vrea întăriri

În condiţiile în care îşi propune promovarea în Liga a II-a în sezonul următor, antrenorul are nevoie de un lot valoros. Îşi doreşte ca nucleul de bază să rămână cel din sezonul trecut, dar totodată sunt vizate şi achiziţii care să aducă un plus de valoare echipei


SCM Zalău a fost la o secundă de promvoarea în Liga a II-a, fiind egalată în ultima secundă a returului finalei de către Unirea Dej.

Peste un astfel de eşec este greu de trecut, însă gruparea de sub Meseş trebuie să se organizeze rapid pentru ce urmează, mai ales că promovarea în eşalonul secund trebuie să devină acum un obiectiv stabilit încă de la început de sezon.Pentru asta este nevoie şi de un lot valoros, poate chiar mai valoros decât cel din sezonul trecut.

În condiţiile în care SCM vrea să se bată la promovare în sezonul următor, antrenorul îşi doreşte ca nucleul de bază să rămână cel din sezonul trecut, dar totodată sunt vizate şi achiziţii care să aducă un plus de valoare echipei.

La acest aspect deja se lucrează, urmând ca până la reunirea lotului să fie anunţate prelungirile de contracte ale jucătorilor care sunt doriţi în continuare la Zalău, cât şi primele achiziţii.

“Clubul este în negocieri cu jucătorii carora le expiră contractele şi în funcţie şi de acest aspect vom lua decizii legate de lotul pe care ne vom baza în sezonul următor. Suntem în discuţii şi cu alţi jucători pentru a ne întări”, spune antrenorul George Zima.

“Avem nevoie de jucători noi în fiecare compartiment, exceptând postul de portar”

Dacă în vara trecută a efectuat multe transferuri, în această pauză competiţională, SCM Zalău mizează pe continuitate, iar antrenorul îşi doreşte să rămână cât mai mulţi jucători din lotul cu care s-a abordat sezonul trecut.

La echipă se vor face transferuri, iar potrivit lui George Zima la echipă este nevoie de întăriri în fiecare compartiment, cu excepţia postului de portar.

“Ar fi ideal să reuşim să ţinem cât mai mulţi jucători din lotul actual pentru a avea baza pe care îmi doresc să construiesc echipa şi să aducem doar jucători care vin cu un plus de valoare în angrenajul gândit de mine. Avem nevoie de jucători noi in fiecare compartiment, exceptând postul de portar, iar găsirea juctorilor eligibili pentru regula under este primordială. Pentru sezonul următor, sută la sută ne dorim promovarea”, spune antrenorul Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL