Connect with us

FOTBAL

Primele echipe înscrise la faza judeţeană a Cupei României

Rapid Jibou şi Venus Giurtelec au confirmat participarea, dar mai sunt interesate să evolueze în această competiţie AS Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, CS Hida, Agronova Dragu şi AS Creaca Jac, care sunt aşteptate să dea un răspuns final. În funcţie de câte formaţii vor fi la start, AJF Sălaj va stabili formatul Cupei


La o lună după finalizarea minicampionatului Ligii a IV-a unde au luat startul 4 echipe, AJF Sălaj anunţă că va organiza şi faza judeţeană a Cupei României, ediţia 2020 – 2021.

În ultima şedinţă a Comitetului Executiv de la FRF s-a stabilit ca reprezentantele judeţene în faza naţională să fie comunicate Federaţiei până pe data de 20 iulie.

În acest sens, fiecare AJF care doreşte să trimită o echipă în faza naţională trebuie să organizeze faza judeţeană a Cupei până la data respectivă.

AJF Sălaj a început deja demersurile şi a dat startul la înscrieri. Două formaţii au confirmat deja participarea, este vorba de campioana Rapid Jibou şi de Venus Giurtelec, dar de condiţiile de participare s-au mai interesat AS Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, CS Hida, Agronova Dragu şi AS Creaca Jac, care sunt aşteptate să de-a un răspuns final.

În funcţie de câte formaţii vor fi la start, AJF Sălaj va stabili formatul Cupei în perioada următoare.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că faza naţională a Cupei României va începe pe 28 iulie, cu primul tur, în care vor evolua câştigătoarele fazelor judeţene, cât şi cele mai slab clasate echipe din Liga a III-a.

Deocamdată a rămas în vigoare protocolul medical care presupune testarea jucătorilor cu  teste rapide tot la 7 zile, însă persoanele care deja s-au vaccinat sunt exceptate de la obligativitatea testării pentru COVID-19.

“Aşteptăm echipele să se înscrie şi le dăm posibilitatea să confirme participarea până săptămâna viitoare. AJF Sălaj va organiza faza judeţeană astfel încât să poată desemna formaţia participantă în faza naţională. Vom vedea ce sistem vom alege, în funcţie şi de numărul de participante”.

Leontin Moga, secretarul de la AJF Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL