Connect with us

FOTBAL

Comisia de Disciplină a luat măsuri după incidentele de la jocul SCM Zalău – Unirea Dej!

După incidentele de la finalul jocului, mai mulţi jucători şi oficiali de la cele două echipe s-au ales cu suspendări şi amenzi. Trei jucători de la SCM Zalău au fost suspendaţi pentru 3 etape şi amendaţi, în timp ce delegatul Vasile Jula a fost suspendat o lună de zile şi amendat cu suma de 2.200 lei

SCM Zalău a ratat promovarea în ultima secundă a returului cu Unirea Dej, când oapseţii au egalat la ultima fază şi au mers în Liga a II-a. Bucuria excesivă a celor de la Unirea, cât mai ales semnele provocatoare arătate de unii jucători şi oficiali de la Dej au născut un scandal imens la final de joc, care s-a lăsat cu o bătaie generală.

Totul a pornit de la Moussaddak Moundir antrenorul secund al Dejului, care se afla în tribune, în stare de suspendare, dar la final a pătruns pe terenul de joc. Oficialul de la Dej a fost aspru pedepsit de către Comisia de Disciplină a FRF, fiind suspendat 4 etape şi amendat cu o 2.270 de lei.

Cel care a intrat în conflict cu antrenorul secund de la Unirea a fost Vasile Jula, delegatul de la SCM Zalău alegându-se cu o suspendare de o lună de zile, dar şi cu o penalitate sportivă de 2.200 lei.

La finalul meciului, doi jucători de la SCM Zalău au văzut cartonaşul roşu. Este vorba de Logon Romaric şi Bogdan Vişan, ambii fiind suspendaţi pentru trei etape şi amendaţi cu câte 1.500 de lei.

Chiar dacă nu a jucat şi nu a fost nici măcar pe foaia de joc, căpitanul Raul Stanciu a fost şi el suspendat trei etape şi amendat cu 1.700 de lei coform articolului 65/a din Regulamentul Disciplinar.

Şi de la Unirea Dej au fost suspendaţi jucătorii Angelo Cocian şi Raul Papp, cu câte trei etape şi o penalitate de 1.500 lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL