Connect with us

DIVIZIA A1

Zălăuanul Tudor Magdaş, la campioana României!

Aflat la final de contract cu Unirea Dej, voleibalistul face un salt mare în cariera sa, iar din campionatul următor va evolua pentru cea mai valoroasă formaţie din Divizia A1, Arcada Galaţi, campioana ultimelor trei sezoane 


La 23 de ani pe care îi va împlini chiar joi, Tudor Magdaş este un jucător care s-a impus la nivelul Diviziei A1 şi a ajuns să fie convocat la echipa naţională, pentru care a jucat în premieră în această vară, în preliminariile Campionatului European, cât şi în Golden League.

Voleibalistul zălăuan a fost unul dintre remarcaţii echipei Unirea Dej, pentru care a jucat în ultimele trei sezoane. În această vară, contractul său cu gruparea de pe Someş s-a terminat, iar pentru semnătura sa s-au “bătut” mai multe echipe din România.

Inclusiv SCM Zalău şi l-ar fi dorit pe jucător în lotul pentru sezonul viitor, astfel că Magdaş a fost în atenţia vicecampioanei, atât în această vară, cât şi anul trecut. Voleibalistul a ales însă o altă destinaţie şi va merge la cea mai titrată echipă din voleiul românesc, din ultima perioadă.

Tudor Magdaş a semnat cu Arcada Galaţi, campioana ultimelor trei sezoane, formaţie care este cotată favorită la titlu şi în campionatul următor. Zălăuanul va avea ocazia să lucreze din nou sub comanda lui Sergiu Stancu, cel care l-a antrenat în sezonul 2017 – 2018, la Tricolorul Ploieşti, echipă cu care a câştigat titlul.

“Am semnat cu Arcada Galaţi un contract valabil pentru următorul sezon. Mă bucur că voi juca pentru campioana României. Din punctul meu de vedere este o mutare foarte benefică pentru mine, deoarece ajung la o echipă unde există un mediu foarte profesionist, unde aş putea creşte foarte mult. Aştept cu nerăbdare să începem pregătirile, dar până atunci mă voi bucura de o vacanţă binemeritată după un sezon greu”, ne-a declarat Tudor Magdaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1