Connect with us

Sporturi

Patricia Carp, debut promiţător în tenis. A câştigat Cupa Junior. FOTO

Aşchia nu sare departe de trunchi. Fiica antrenorului Sergiu Carp are un debut promiţător în tenis, reuşind să câştige primul turneu, la prima sa participare


ACS Sergiu Carp Tennis Club a organizat la finele săptămânii trecute primul turneu Tenis 10 FRT.

Este vorba despre Cupa Junior, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis.Directorul de turneu a fost Horea Margin, iar la start au fost prezenţi aproape 20 de sportivi, la cele patru nivele propuse de organizatori, roşu, portocaliu, verde şi galben.

Despre conceptul Tenis 10 FRT am mai discutat şi nu are rost să insistăm pe acest aspect. Cert este că fiecare copil prezent la această competiţie a dat totul pentru a pune mâna pe medalia de aur aferentă câştigătorului.

Pentru această competiţie, Primăria Zalău a pus la dispoziţia organizatorilor Baza de Tenis, astfel că toate meciurile s-au desfăşurat acolo. Mai mult, copiii au avut la discreţie apă, ciocoloată sau fructe, beneficiind de cele mai bune condiţii de concurs.

Au fost meciuri frumoase şi totul s-a desfăşurat în spirit de fair-play, părinţii susţinându-şi copiii pe întreaga durata a competiţiei.

Cât despre câştigători, să spunem că la nivelul roşu, Patricia Carp a avut o comportare foarte bună, reuşind să câştige medalia de aur. Deşi s-a aflat la prima participare, sportiva legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit să câştige trofeul.

Patricia este fiica antrenorului Sergiu Carp, astfel că am putea spune că aşchia nu sare departe de trunchi. Sigur, este mult până departe, dar începutul este promiţător, iar Patricia ar putea avea un viitor strălucit în tenis.

Ianis Mesaroş a spart gheaţa

Ianis Mesaroş a reuşit să câştige primul său turneu în circuitul Tenis 10 FRT. Puştiul pregătit de Mihai Anca a cucerit locul 1 la nivelul portocaliu, după ce a fost foarte aproape de această performanţă şi la Cupa Aris.

La acest nivel de vârstă a participat şi Luca Bolduţ, fratele mai mic al lui Patrik Bolduţ, puştiul minune al tenisului sălăjean.

Nivelul verde a fost câştigat de către Hausi Emma din Baia Mare, în timp ce la nivelul galben s-a impus Bakai Marco, sportiv pregătit de Bogdan Cuceu.

La final, câştigătorii au fost primit diplome şi medalii din partea organizatorilor.

Horea Margin: “A fost o competiţie frumoasă”

La finalul competiţiei, concluziile au fost pozitive, astfel că toată lumea s-a simţit bine, iar cei care au ratat podiumul au şansa să încerce din nou la următoarea competiţie ce va fi organizată de ACS Sergiu Carp Tennis Club. Clubul condus de Sergiu Carp îşi propune să organizeze un turneu Tenis 10 FRT în fiecare lună.

“Mulţumesc sponsorilor Ianus, Orizont Electric, Codiflor, MSA Design, Marker SRL şi OK Pizza, precum şi Primăriei Zalău care ne-a pus la dispoziţie Baza de Tenis. Pe această cale, ţin să le mulţumesc şi tuturor participanţilor. A fost o competiţie frumoasă, atmosferă bună şi spirit de fair-play. Toată lumea s-a simţit bine”, ne-a declarat Horea Margin, directorul de turneu.

Să precizăm că la data de 19 iunie, ACS Sergiu Carp Tennis Club va organiza Cupa Dentix Ray, competiţie ce face parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis şi care se va desfăşura la categoriile de vârstă 12 ani, 14 ani, respectiv 16 ani, fete şi băieţi.

Podiumurile de la Cupa Junior:

Nivelul Roşu:

Locul 1: Patricia Carp (Sergiu Carp Tennis Club)

Locul 2: Ana Crihan (Sergiu Carp Tennis Club)

Locul 3: Matei Chiş (Sergiu Carp Tennis Club)

Nivel Portocaliu:

Locul 1: Ianis Mesaroş (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 2: Luca Bolduţ (Sergiu Carp Tennis Club)

Locul 3: Darius Oros (Sergiu Carp Tennis Club)

Nivel Verde:

Locul 1: Hausi Emma (Baia Mare)

Locul 2: Antonia Mitea (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 3: Vereş Iulius (Oradea)

Nivel Galben:

Locul 1: Bakai Marco (Bogdan Cuceu Tenis Club)

Locul 2: Andrei Ciortea-Suciu (Sergiu Carp Tennis Club)

Locul 3: Ştefan Crecan (Sergiu Carp Tennis Club)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi