Connect with us

Culturism

Ioan Laslo, aproape de podium la o competiţie din Ungaria

Culturistul din Şimleu Silvaniei a participat la un puternic turneu din ţara vecină, reuşind o clasare pe locul 4 la categoria Masters + 50 de ani


Ioan Laslo este unul dintre cei mai vechi culturişti din judeţul Sălaj. Practică acest sport de aproape 40 de ani, fiind cel care a adus culturismul şi în Şimleu Silvaniei, oraşul său natal.

De-a lungul anilor a reuşit să obţină clasări pe podium la Campionate Naţionale sau Cupe ale României, performanţe care au făcut cinste judeţului Sălaj, în special pentru oraşul de la poalele Măgurii.

Culturistul din Şimleu Silvaniei şi-a etalat muşchii şi la competiţii din străinătate, iar la finalul anului 2020 chiar a participat la un puternic turneu în Ungaria.

Este vorba despre INBA Elite Tour Grand Prix din Miskolc, competiţie la care a obţinut un onorabil loc 6. S-a pregătit intens în ultima perioadă, iar Ioan Laslo spera să urce pe podium la INBA Elite Grand Prix, competiţie ce a avut loc sâmbătă, 5 iunie, în Sala Sporturilor din Tatabanya, Ungaria.

Cei peste 400 de km dintre Şimleu Silvaniei şi Tatabanya nu au fost o problemă pentru Ioan Laslo, cel care a urcat pe scena competiţiei din Ungaria la categoria Masters, la +50 de ani.

Sălăjeanul a reprezentat INBA România, reuşind o clasare pe locul 4, fiind aproape de o clasare pe podium.

“Sunt mulţumit de prestaţia mea la acest concurs. Deşi nu sunt un expert al programului artistic, am avut un program liber ales cu fond muzical bun. Drept dovadă a fost faptul că pe parcursul prestaţiei mele publicul din sală m-a susţinut şi vreau să le mulţumesc pe această cale. Următoarea competiţie pentru care mă pregătesc va fi pe 29 – 30 octombrie, la Bucureşti, INBA PNBA World Championships”, ne-a declarat Ioan Laslo.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Culturism