Connect with us

FOTBAL

FOTO – Vlad Morar şi-a unit destinele cu frumoasa Eli Bărbuş. Ofiţer de stare civilă a fost tocmai… tatăl său!

Unul dintre puţinii fotbalişti din Sălaj care evoluează în Liga I s-a căsătorit duminică cu aleasa inimii sale – Eliza. Cununia civilă a avut loc la Crişeni şi a fost oficiată tocmai de către tătăl fotbalistului – Călin Morar – primarul comunei Crişeni. Tot sâmbătă, a fost programată şi cununia religioasă, la biserica ortodoxă din localitate

Sezonul 2020 – 2021 a fost unul reuşit pentru Vlad Morar. În prima parte  a campionatului, sălăjeanul a evoluat pentru UTA Arad în 12 meciuri şi a marcat trei goluri. Din ianuarie, a ajuns la Gaz Metan Mediaş, unde a evoluat în 14 meciuri şi a înscris tot trei goluri.

Anul 2021 a fost unul reuşit pentru Vlad Morar şi în viaţa personală. În iarnă şi-a cerut iubita în căsătorie, iar tot în acest an, cei doi tineri au aflat că vor deveni părinţi. Bucuria a fost enormă pentru Vlad Morar şi Eliza, iar fotbalistul a reuşit câteva goluri pe final de sezon, pe care le-a dedicat atât logodnicei sale, dar şi copilului care urmează să se nască.

Vlad Morar şi Eliza Bărbuş formează o familie începând de duminică, atunci când cei doi şi-au unit destinele şi au spus “DA” pentru totdeauna. Cununia civilă a avut loc într-un cadru festiv, în curtea Primăriei Crişeni şi a fost oficiată tocmai de către tatăl fotbalistului – Călin Morar – nimeni altul decât primarul comunei Crişeni.

Tot duminică a avut loc şi cununia religioasă, la biserica ortodoxă din Crişeni. Mai apoi, invitaţii au luat parte şi la o mică petrecere organizată la Luxury House o locaţie superbă din localitatea Gîrceiu.

Printre invitaţi s-au aflat şi fotbalişti, iar alături de tinerii însurăţei a fost prezent mijlocaşul de la Rapid Bucureşti Octavian Ursu, cu care Vlad Morar a fost coleg la UTA, dar şi la Universitatea Cluj.

Pentru fotbalistul originar din Crişeni urmează o mică perioadă de vacanţă, urmând ca în zilele următoare el să se decidă unde va evolua din sezonul următor. Sălăjeanul şi-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaş, dar şansele sunt mari ca talentatul jucător să continue în Liga 1.

La 27 de ani, Vlad Morar are în CV nu mai puţin de nouă echipe. A jucat pentru Universitatea Cluj, Petrolul, Rapid Bucureşti, ASA Tg. Mureş, Viitorul Constanţa, FC Voluntari, UTA şi Gaz Metan Mediaş. Timp de trei sezoane, Vlad Morar a jucat şi în Grecia, la Panetolikos, unde a avut o perioadă foarte bună, find şi golgheterul echipei într-un sezon. Fotbalistul a avut o aventură scurtă şi în Israel, la Beitar Jerusalem.

Cu această ocazie, redacţia ziarului Sportul Sălăjean urează “Casă de Piatră” și mult noroc și fericire proaspeților căsătoriţi.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL